Tietosuojavastaavan koulutusohjelma 6, 3. jakso

Loading Loading...

Ajankohta 7.11.2019
Aika 9.00
Kesto 1 pv
Ilmoittautumisaika viimeistään 24.10.
Hinta 580,00 EUR
+alv 24%

Koko ohjelman hinta 1980€ + alv
Yksittäiset jaksot 580€ + alv


Esittely

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja myös sitä täydentävä kansallinen lainsäädäntö on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Tietosuoja-asetus koskettaa kaikkia ja siinä on uusia velvoitteita myös julkishallintoon. Julkishallinnossa kaikissa organisaatioissa on oltava muun muassa nimetty tietosuojavastaava.

Tietosuojavastaavan koulutusohjelman 3. jakso on osa Tietosuojavastaavan koulutusohjelma -kokonaisuutta, joka toteutetaan 23.9. - 16.12.2019. Ilmoittautuminen on mahdollista myös yksittäisille jaksoille.

Tietosuojavastaavan koulutusohjelman kolmannen koulutuspäivän teemana on "Tietosuojan velvoitteet käytännössä".

Tavoite ja hyödyt

Koulutuspäivän tavoitteena on antaa käytännön vinkkejä ja työkaluja tietosuojavastaavan tehtävissä toimiville sekä tarkastella tietosuojavastaavan näkökulmasta tietosuojan vaikutusten arviointia.

Koulutusohjelmassa hyödynnetään koulutusalustaa joka mahdollistaa helpon ja monipuolisen tavan olla vuorovaikutuksessa kouluttajan ja koulutettavien kanssa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Tietosuojavastaavan koulutusohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisista tietosuojavastaavan tehtävistä julkishallinnossa.

Sisältö

Koulutuspäivän aikana perehdytään tarkemmin tietosuojan nykytilanteen kartoitukseen ja toimenpiteisiin organisaatiossa. Päivän aikana tulee vinkkejä myös tietosuojavastaavalle tärkeistä sidosryhmistä ja kuinka tietosuojan johtaminen kannattaa toteuttaa.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Kouluttaja

Kouluttajat ovat tietosuojavastaavia, jotka ovat käytännön työssä perehtyneet laajasti tietosuojavastaavan tehtäviin ja kehittäneet työkaluja tietosuojavastaavan työhön, sekä osallistuneet laajasti erilaisiin tietosuojan kehittämishankkeisiin.

Täydentävä koulutus

Tietosuojavastaavan koulutusohjelma 6, 4. jakso - 10.12.2019 09:00

Hinta

580,00 EUR
+alv 24%

Koko ohjelman hinta 1980€ + alv
Yksittäiset jaksot 580€ + alv

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. +358 400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)