Hankinnat, sopimukset ja tietosuojan vaatimukset tietojärjestelmissä (Tietosuojavastaavan koulutusohjelma 6, 4. jakso)

Loading Loading...

Ajankohta 16.12.2019
Aika
Kesto
Ilmoittautumisaika viimeistään 5.12.
Hinta 580,00 EUR
+alv 24%
Esittely

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkoi keväällä 2018 ja sitä täydentävä kansallinen lainsäädäntö tuli voimaan vuoden 2019 alusta. Tietosuoja-asetus koskettaa kaikkia ja julkishallinnon organisaatiot ovat nimenneet organisaatioidensa tietosuojavastaavat.

Koulutus on ollut osa tietosuojavastaavan koulutusta, mutta soveltuu erinomaisesti myös muille, jotka tekevät organisaatiossa hankintoja, sopimuksia tai pohtivat tietojärjestelmien tietosuojaa.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuspäivän tavoitteena on nostaa esiin asioita, joita sopimuksissa ja hankinnoissa tulisi ottaa huomioon EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen näkökulmasta ja mitä tietosuojan toteutuminen vaatii tietojärjestelmiltä.


Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on suunnattu erityisesti EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisista tietosuojavastaavan tehtävistä julkishallinnossa, mutta myös henkilöille jotka tekevät organisaatiossa hankintoja ja sopimuksia, myös laite- ja järjestelmähankintoja, tai vastaavat tietojärjestelmien tietosuojasta.

Sisältö

Päivän aikana perehdytään asioihin, mitä pitää ottaa huomioon hankintoja ja sopimuksia tehdessä, jotta tietosuojan toteutuminen pystytään varmistamaan myös hankinta- ja sopimuskumppaneiden kanssa. Mitä sovitaan, miten vastuu jakautuu tai minkälaisia turvallisuusmekanismeja voidaan asettaa.

Lisäksi perehdytään siihen, mitä tietosuojan toteutuminen vaatii tietojärjestelmiltä ja kuinka se voitaisiin toteuttaa.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Hinta

580,00 EUR
+alv 24%


Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. +358 400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)