Tietosuojavastaavan koulutusohjelma 6, 4. jakso

Loading Loading...

Ajankohta 16.12.2019
Aika 9.00
Kesto
Ilmoittautumisaika viimeistään 2.12.
Hinta 580,00 EUR
+alv 24%

Koko ohjelman hinta 1980€ + alv
Yksittäiset jaksot 580€ + alv


Esittely

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja myös sitä täydentävä kansallinen lainsäädäntö on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Tietosuoja-asetus koskettaa kaikkia ja siinä on uusia velvoitteita myös julkishallintoon. Julkishallinnossa kaikissa organisaatioissa on oltava muun muassa nimetty tietosuojavastaava.

Tietosuojavastaavan koulutusohjelman 4. jakso on osa Tietosuojavastaavan koulutusohjelma -kokonaisuutta, joka toteutetaan 23.9. - 16.12.2019. Ilmoittautuminen on mahdollista myös yksittäisille jaksoille.

Tietosuojavastaavan koulutusohjelman neljännen koulutuspäivän teemana on "Hankinnat, sopimukset ja tietosuojan vaatimukset tietojärjestelmissä".

Tavoite ja hyödyt

Koulutuspäivän tavoitteena on nostaa esiin asioita, joita sopimuksissa ja hankinnoissa tulisi ottaa huomioon EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen näkökulmasta ja mitä tietosuojan toteutuminen vaatii tietojärjestelmiltä.

Koulutusohjelmassa hyödynnetään koulutusalustaa joka mahdollistaa helpon ja monipuolisen tavan olla vuorovaikutuksessa kouluttajan ja koulutettavien kanssa.


Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Tietosuojavastaavan koulutusohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisista tietosuojavastaavan tehtävistä julkishallinnossa.

Koulutusohjelman 4. jakso soveltuu erinomaisesti myös henkilöille, jotka tekevät laite- ja järjestelmähankintoja tai laativat sopimuksia julkishallinnossa.

Sisältö

Päivän aikana käydään läpi mitä organisaatiossa pitäisi huomioida hankintoja ja sopimuksia tehdessä, tai muutettaessa nykyisiä sopimuksia asetuksen vaatimusten mukaisiksi. Mitä sovitaan, miten vastuu jakautuu tai minkälaisia turvallisuusmekanismeja voidaan asettaa.

Lisäksi perehdytään siihen, mitä tietosuojan toteutuminen vaatii tietojärjestelmiltä.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Hinta

580,00 EUR
+alv 24%

Koko ohjelman hinta 1980€ + alv
Yksittäiset jaksot 580€ + alv

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. +358 400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)