Tietosuojan sääntely viranomaistoiminnassa

Loading Loading...

Ajankohta 19.12.2019
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 11.12.2019 mennessä
HaaS-koulutus HaaS-kumppanuusasiakkaille koulutus kuluttaa 1 kreditiä.
Hinta 580,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.


Esittely

EU:n tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkoi 25.5.2018 ja sitä täydentävä Tietosuojalaki tuli voimaan vuoden 2019 alussa. Rekisterinpitäjälle on asetettu uusia velvoitteita, ja työnantajan on huolehdittava siitä, että kaikki työntekijät saavat myös tarvittavan koulutuksen tietosuoja-asioista. Vaikka organisaation tietosuoja-asiat olisivat muutoin kunnossa ja suunniteltu, on se nyt pystyttävä myös osoittamaan.

HUOM! Koulutukseen voi osallistua myös Skypen/Lyncin välityksellä.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on luoda yleiskuva tietosuojaa säätelevään lainsäädäntöön Suomessa, ja perehdyttää koulutettavat tärkeisiin tiedonhallinnan ja tietojenkäsittelyn tietosuojavaatimuksiin julkishallinnossa EU:n tietosuoja-asetuksen ja sitä täydentävän kansallisen lainsäädännön velvoitteiden mukaisesti.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu erinomaisesti kaikille julkishallinnossa työskenteleville jotka tarvitsevat tietoa ajantasaisesta tietosuojan sääntelystä,

Sisältö

Koulutuksessa perehdytään keskeiseen tietosuojalainsäädäntöön sekä miten organisaatioiden ja työntekijöiden pitäisi ottaa huomioon tietosuojavaatimukset omassa toiminnassaan ja rekisterinpidossa. Erityisesti paneudutaan uusiin velvoitteisiin mitä EU:n tietosuoja-asetus ja sitä täydentävä kansallinen lainsäädäntö edellyttävät rekisterinpitäjiltä ja tietojenkäsittelijöiltä.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Kouluttaja

Julkisoikeuden professori, Tomi Voutilainen Itä-Suomen yliopistosta on erinomaisena kouluttajana tunnettu ja kokenut julkisuus- ja tietosuojakouluttaja julkishallinnossa.

Lisätiedot

HUOM! Koulutukseen voi osallistua myös Skypen välityksellä.

Hinta

580,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
HaaS-kumppanuusasiakkaille koulutus kuluttaa 1 kreditiä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. 0400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)