Valtionavustuslain soveltaminen

Loading Loading...

Ajankohta 1.11.2019
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 18.10. mennessä
HaaS-koulutus HaaS-kumppanuusasiakkaille koulutus kuluttaa 1 kreditiä.
Hinta 580,00 EUR
+alv 24%


Esittely

Valtionavustuslaki on yleislaki, jossa säädetään muun muassa valtionavustusten käsitteestä ja lain soveltamisalasta, hakumenettelystä ja myöntämisen perusteista, sekä valtionavustusten käytöstä, seurannasta ja valvonnasta. Mihin valtionavustuksia voidaan käyttää, voidaanko käyttötarkoitusta muuttaa ja miten toimintaa seurataan? Entä jos avustusta ei ole käytetty määräajassa? Lakiin on tullut eräitä tarkistuksia vuoden 2019 alusta. Myös muita valtionavustustoimintaa koskevia muutoksia on valmisteilla uuden hallitusohjelman toimeenpanon sekä keväällä 2019 alkaneen laajan kehittämis- ja digitalisointihankkeen yhteydessä.

Luennoijalle voit lähettää kysymyksiä jo etukäteen viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta HAUSin yhteyshenkilöille, tai kysyä yleislakiin liittyviä kysymyksiä myös tilaisuuden aikana.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujat valtionavustusten hakemisen ja myöntämisen edellytyksiin, ja kuinka valtionavustusten käyttöä seurataan ja valvotaan.

Kenelle kurssi soveltuu

Kaikki valtionavustuksia myöntävät viranomaiset ja seurantaan ja valvontaan osallistuvat, sekä valtionavustusta hakeneet tai hakemista harkitsevat tahot.

Sisältö

Koulutuksessa perehdytään valtionavustusten myöntämisen perusteisiin, hakemiseen, käyttöön seurantaan ja valvontaan. Mukana myös valtionavustuksiin liittyvät ajankohtaiset asiat.

Lähettämällä etukäteen kysymyksiä luennoijalle, koulutuspäivänä osallistujat saavat vastaukset myös oman erityisalan kysymyksiin valtionavustuksista. Kysymykset voi lähettää koulutuksen yhteyshenkilöille.

Lisätiedot

HUOM! Koulutukseen voi osallistua myös Skypen välityksellä.

Hinta

580,00 EUR
+alv 24%

HaaS-kumppanuusasiakkaille koulutus kuluttaa 1 kreditiä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, 0400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)