Tieto päätöksenteossa - tiedolla johtamisen seminaari

Loading Loading...

Ajankohta 10.6.2019
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 27.5.2019 mennessä
Hinta 250,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.


Esittely

UUTUUS

Tietoa on tarjolla, osaatko hyödyntää sitä fiksusti? Tiedon lisääntyessä, toimintaympäristöstä ja oman viraston tietovarannoista tai sidosryhmiltä saatavan tiedon hahmottaminen ja jäsentely kompleksisoituu. Tietoa hyödynnetään toiminnan ohjauksessa, päätöksenteossa, prosesseissa ja uusien palveluiden kehittämisessä. Seminaari keskittyy johtamisen ja toiminnan kehittämisen muutosmatkaan, toimintakulttuurin muutokseen ja tiedon käytön mahdollisuuksiin.

Teknologia mahdollistaa tiedon hyötykäyttöä ihan uudella tavalla. Yhteinen dialogi tietopohjan muodostamisesta, tilannekuvasta ja vaihtoehtoisista mahdollisuuksista sekä kyky yhteiskehittämiseen ovat hyviä ajan taitoja. Seminaari antaa syötteitä kehittämiseen.

Jatkona tarjonnassamme on laaja valmennusohjelma sekä ajankohtaispäiviä.

Tavoite ja hyödyt

Seminaarin tavoitteena on avata viraston johdolle ja asiantuntijoille näkökulmia tiedon uudenlaiseen käyttöön päätöksenteossa. Seminaarissa saat vinkkejä kuinka virastossasi voit edelleen parantaa tietoperusteista päätöksentekoa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Seminaari on suunnattu johdolle, toiminnan kehittäjille ja suunnittelijoille sekä asiantuntijoille ja kaikille tiedon kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Koulutuspaikka

SOSTE
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Kouluttaja

Esiintyjät ovat alan parhaita asiantuntijoita virastoista, tutkimuslaitoksista sekä yrityksistä.

Lisätiedot

Uutta koulutustarjontaa 2019: TIETOJOHTAMINEN

Tietojohtamisen alueelle järjestetään niin tiedon kuin tiedolla johtamisen valmennuksia. Tieto ja tiedon monipuolinen hyödyntäminen on noussut entistä oleellisemmaksi kilpailukykytekijäksi. Toimintaympäristömme on haasteellisempaa, tarvitsemme jatkuvaa tilannekuvaa ja ennakointikyvykkyyttä. Tietoa tarvitaan toiminnassa ja uusien tietoon nojautuvien palveluiden kehittämisessä. Tiedon tulee olla semanttisesti yhteentoimivampaa, tietoa hankitaan, tallennetaan ja tarjotaan käytettäväksi.

TIETOKIRI
HAUS on mukana myös Valtiokonttorin hallinnoimassa Tietokiri-hankkeessa. HAUSin vastuulla tässä hankkeessa on osaamisen kehittäminen. Tietokirissä on tarkoituksena vahvistaa valtionhallinnon tiedolla johtamisen kulttuuria. #Tietokiri syntyi tarpeesta tehdä parempia päätöksiä jatkuvasti monimutkaistuvassa maailmassa, jossa tieto lisääntyy joka hetki. Julkisilla toimijoilla on vastuu oikean tiedon tuottajina ja hyödyntäjinä. Tietokirissä halutaan olla tietoon perustuvan päätöksenteon edelläkävijöitä. Päätöksen perusta on parempi, kun se perustuu laadukkaaseen, monipuoliseen tietoon ja sen analyysiin. Katso lisätietoja: https://tietokiri.fi

Hinta

250,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Jussi Sihvonen, jussi.sihvonen@haus.fi

Koulutussuunnittelija Katja Valtonen, katja.valtonen@haus.fi

Tulosta koulutustiedot (PDF)