Henkilöstöasioiden foorumi 2019

Loading Loading...

Ajankohta 22.5.2019 - 23.5.2019
Aika
Kesto 2 päivää
Ilmoittautumisaika 22.4.2019 mennessä
HaaS-koulutus HaaS-kumppanuusasiakkaille koulutus kuluttaa 8 kreditiä.
Hinta 2-h huone 870 € (alv. 0 %) /osanottaja
1-h huone 970 € (alv. 0 %) /osanottaja


Esittely

Tule mukaan valtionhallinnon HR-kevään kohokohtaan, jossa verkostoidutaan, oivalletaan ja inspiroidutaan yhdessä – ota kollegasikin mukaan! Jos organisaatiostasi on osallistumassa kolme tai enemmän, pyydä erillistä tarjousta!

Peruutusehdot

Noudatamme matkatoimiston peruutusehtoja (peruutus 16.4. jälkeen, veloitus 50 % osallistumismaksusta). Osanottajan voi vaihtaa kuluitta sopimalla siitä HAUSin kanssa etukäteen.

Kenelle kurssi soveltuu

Henkilöstöhallinnon tehtävissä valtiolla toimivat

Sisältö

Perinteinen, jokakeväinen valtion henkilöstöasioiden foorum toteutetaan nyt toista kertaa Suomenlahden aalloilla ja Tallinnassa. Tiivis, kaksipäiväinen tapahtumamme käynnistyy runsaan brunssipöydän äärellä Viking XPRS:n ravintolassa. Ensimmäisen päivän teemana ovat ennakointi-ja uudistumiskyky HR-työn näkökulmasta sekä jatkuva, ketterä työssäoppiminen ja yhdessä ohjautuminen. Molemmat aiheet linkittyvät ja limittyvät toisiinsa nykypäivän HR-työssä myös valtionhallinnossa ja näihin teemoihin meitä johdattelevat Valtiokonttorin Kaiku-palveluiden kehityspäällikkö Leena Peltola sekä Mukamas Learningin toimitusjohtaja ja valmentaja Vilma Mutka. Luvassa on herättelevien puheenvuorojen lisäksi yhteistä pohdintaa ja työskentelyä.

Toisen foorum-päivän käynnistämme ison kuvan hahmottamisella - kuulemme valtion henkilöstöjohtamisen tavoitteista, kun lähestymme kovaa vauhtia uutta vuosikymmentä. Paljon kiitelty ja pidetty puhujakaksikko Mari Näätsaari valtiovarainministeriöstä sekä Markku Kivioja Palkeista avaavat tarkemmin tätä mielenkiintoista aihetta ja haastavat myös osallistujat mukaan keskusteluun. Perinteisen, Valtion työmarkkinalaitoksen puheenvuoron ajankohtaisasioista pitää hallitusneuvos Risto Lerssi. Palkeet etenevät palveluissaan kohti vahvaa kumppanuutta asiakasvirastojensa kanssa. Palkeiden henkilöstöpalvelujen johtaja, Soile Röppänen kertoo tarkemmin Palkeiden uusien palvelujen pilotoinnista sekä Palkeiden kumppaniroolin mukanaan tuomasta lisäarvosta HR-muutosten keskellä. Päätämme foorumin HR-kumppanuus-teemaan. Estradille astuvat haastateltaviksi omasta työtehtävistään ja roolistaan johdon ja ydintoiminnan tukena kertovat HR-kumppanit ja HR Business Partnerit muun muassa CGI:ltä ja Business Finlandista. Mitä sinä haluaisit kysyä heiltä? Vaihdamme ajatuksia HR-kumppani -teemaan liittyen myös yhteisen työskentelyn puitteissa. Foorumin päätteeksi valotamme syksyllä käynnistyvän, uuden HR-kumppani –valmennuksen rakennetta ja sisältöä, jota on päivitetty pilottitoteutuksesta saadun palautteen pohjalta.

Koulutuspaikka

Viking XPRS, Nordic Hotel Forum Tallinna

Hinta

2-h huone 870 € (alv. 0 %) /osanottaja
1-h huone 970 € (alv. 0 %) /osanottaja
HaaS-kumppanuusasiakkaille koulutus kuluttaa 8 kreditiä.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Hanna Siira, hanna.siira@haus.fi, puh. 040 0240 969
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 0405052973

Tulosta koulutustiedot (PDF)