UUTUUS: EQ-i testi (tunneälytesti, englanninkielinen) ja henkilökohtainen palaute

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Kesto sähköinen testi + yhden tunnin henkilökohtainen palaute valmentajan toimesta
Ilmoittautumisaika
Hinta 600,00 EUR
+alv 24%


Esittely

Tunnetaidot eli tunneäly on maailmanlaajuisesti tunnustettu yksilöiden ja organisaatioiden menestyksen avaintekijä. Tunneälykkyys auttaa toimimaan erilaisten ihmisten kanssa ja kestämään paineita. Hyvät tunnetaidot auttavat pärjäämään työelämässä ja kokemaan työn mielekkäänä vaikeissakin tilanteissa.

EQ-i on maailman ensimmäinen tieteellisesti tutkittu testi, joka mittaa tunneälyä kansainvälisessä vertailuaineistossa monien miljoonien yksilötulosten kesken. Uusi työkaluversio on käytössä yli 60 maassa, mm. yrityksissä kuten Google, GE ja Intel, heidän rekrytoinneissaan ja kehitysohjelmissaan.

EQ-i koostuu viidestä pääosaamisalueesta ja 15 tunneälyn taidosta. Kattava raportti kuvaa vahvuudet ja kehittämisalueet. Testi jakaa tunneälyn viiteen aihealueeseen: itsetuntemus, itsensä ilmaiseminen, ihmissuhteet, päätöksenteko ja stressinhallinta. Eri ammateissa ja työtehtävissä vaadittavat tunneälytaidot vaihtelevat riippuen työtehtävästä, roolista sekä tilanteesta.

Testiin kuuluu henkilökohtainen tunnin palaute, joka annetaan valmentajan toimesta.

Tavoite ja hyödyt

Löydä omat vahvuutesi ja kehitä kykyäsi rakentaa toimivia ihmissuhteita tunnetaitojen avulla.

Työpaikan ihmissuhteet ja toimiva vuorovaikutus muiden kanssa ovat työssä onnistumisen ja palkitsevien kokemusten kannalta äärimmäisen tärkeitä. Useimmat meistä eivät kuitenkaan ole mestareita kaikissa tunnetaidon lajeissa. Viisitoista tunnetaitoa auttavat meitä ymmärtämään mistä kiikastaa kun työ turhauttaa, sekaannuksia tapahtuu ja emme pääse tavoitteisiimme.

Kenelle kurssi soveltuu

- Asiantuntijat, esimiehet ja HR

Sisältö

Testi jakaa tunneälyn viiteen aihealueeseen:
- itsetuntemus
- itsensä ilmaiseminen
- ihmissuhteet
- päätöksenteko
- stressinhallinta

Testiin kuuluu henkilökohtainen tunnin palaute, joka annetaan valmentajan toimesta HAUS kehittämiskeskuksesessa loka-marraskuussa (tarkemmat palauteajat päivitetään elokuussa).

Hinta

600,00 EUR
+alv 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta 600 eur + alv 24%. Hinta sisältää EQ-i testin sekä henkilökohtaisen yhden tunnin palautteen koulutuksen valmentajan toimesta. Palautteet annetaan HAUS kehittämiskeskuksessa, Yliopistonkatu 5, HELSINKI. Järjestämme myös yhden päivän Tunnetaidoilla tuloksiin - oma persoona tehokkaaseen käyttöön -valmennuksen hintaan 580 eur + alv. Valmennuksen ja testin+henkilökohtaisen palautteen yhteishinta on 930 euroa + alv 24%. Jos osallistujia on kaksi samasta organisaatiosta yhteishinta/henkilö on 800 eur+ alv. Kolmen osallistujan yhteishinta/henkilö 750 eur+alv. Yhteisilmoittautuminen valmennukseen ja testiin valmennuksen sivuilta: Tutustu tästä Tunnetaidoilla tuloksiin - oma persoona tehokkaaseen käyttöön -valmennukseen.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Kouluttaja

Palautteet antavat valmentajat: Kirsti Tenhola, Focuded Energy ja Riitta Tihinen HAUS kehittämiskeskus Oy. Lue lisää heistä valmentajaesittelyliitteestä.

Täydentävä koulutus

Järjestämme myös yhden päivän Tunnetaidoilla tuloksiin - oma persoona tehokkaaseen käyttöön -valmennuksen hintaan 580 eur + alv. Valmennuksen ja testin+henkilökohtaisen palautteen yhteishinta on 930 euroa + alv 24%. Yhteisilmoittautuminen valmennukseen ja testiin valmennuksen sivuilta:
Tutustu tästä Tunnetaidoilla tuloksiin - oma persoona tehokkaaseen käyttöön -valmennukseen.

Lisätiedot

UUTUUS

Hinta

600,00 EUR
+alv 24%

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Riitta Tihinen, riitta.tihinen(at)haus.fi; puh. 040 412 3334

Tulosta koulutustiedot (PDF)