Argumentointi ja perustelutaidot

Loading Loading...

Ajankohta 18.11.2019
Aika 9.00
Kesto 1 pv
Ilmoittautumisaika 4.11. mennessä
HaaS-koulutus HaaS-kumppanuusasiakkaille koulutus kuluttaa 2 kreditiä.
Hinta 580,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.


Esittely

Julkishallinnon tehtävissä joudutaan päivittäin tilanteisiin, joissa on tärkeä pystyä olemaan vakuuttava ja perustelemaan sanomaansa. Taito argumentoida selkeästi, yksiselitteisesti ja tavoitteellisesti korostuu. On hyvä tiedostaa, että viestien rakentamista ja kuuntelemista voi harjoitella.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on saada osallistujat ymmärtämään tavoitteellisen viestinnän merkitys erilaisissa tilanteissa. Kurssilla keskitytään selkeiden viestien rakentamiseen, opitaan perustelemaan oma sanoma selkeämmin ja pohtimaan oman viestinnän tavoitteita. Kurssilla opitaan myös havainnoimaan omaa ja toisten vuorovaikutusta sekä viestintää neuvottelu- tai muissa viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Sisältö

Koulutuksessa nostetaan esiin perusteorioita, jotka kytketään käytännönläheisiin ja havainnollistaviin harjoituksiin. Ohjelmassa on tavoitteiden pohdintaa, keskustelevaa luennointia ja osallistavia pieniä harjoituksia. Päivien aikana harjoitellaan ydinviestejä ja tekniikoita, kuulijoiden sitouttamista ja motivointia, omaa viestintätyyliä, ratkaisuehdotusten hakemista haasteellisiin neuvottelutilanteisiin sekä johdonmukaisuuden, vakuuttamisen ja kuuntelemisen ja kysymisen taitoja ja tekniikoita.

Osallistujille lähetetään ennakkokartoitus, jonka perusteella tarkennetaan päivän tavoitteita.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Kouluttaja

Perttu Laaksonen, FM (puheviestintä), koulutuspäällikkö Puhe Production Oy.

Perttu on toiminut päätoimisena puheviestinnän valmentajana jo yli 15 vuotta ja perehtynyt erityisesti asiantuntijaesiintymiseen, vaikuttamiseen ja vuorovaikutukseen. Pertun toimintatapa on käytännönläheinen ja hänen kehittämislähtöinen valmentamisensa mukautuu erinomaisesti koulutettavien todellisuuteen.

Hinta

580,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

HaaS-kumppanuusasiakkaille koulutus kuluttaa 2 kreditiä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. 0400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)