Tietoinen itsensä johtaminen jatkokurssi - toteutetaan webinaarisarjana

Loading Loading...

Ajankohta 29.8.2019
Aika 9.00
Kesto 5 x 1½ tunnin webinaaria
Ilmoittautumisaika 6.8.2019 mennessä
Hinta 450,00 EUR
+alv 24%


Esittely

Syventävä tietoinen itsensä johtamisen ohjelma on virtuaalinen viiden kerran kokonaisuus, joka edellyttää aktiivista virtuaalista läsnäoloa ja sekä sitoutumista mindfulness harjoittamiseen. Keskustelemme, teemme harjoituksia ja saat välitehtäviä virtuaalitapaamisten lisäksi.
HUOM! Kurssi on tarkoitettu jatkokurssiksi alkeiskurssin käyneille henkilöille

Osallistuminen ei edellytä aiempaa mindfulness-kokemusta, ja osallistumalla sitoudut kurssiin ja 10 min mindfulness-harjoitukseen päivittäin. Osallistujat saavat mielen harjoittamisen tueksi mindfulness-sovelluksen.

Tavoite ja hyödyt

Mitä opit?
- Harjoittamaan omaa mieltä ollaksesi tietoinen, fokusoitunut ja levollinen kiireen keskellä. - Fiksuja toimintatapoja työhön ja vapaa-aikaan mm. moniajon tilalle ja digitaalisen riippuvuuden välttämiseksi.
- Keinoja tehokkaisiin ja tuottaviin palavereihin, sekä tietoiseen kommunikointiin.
- Keinoja lisätä läsnäoloa, hyväksymistä, irtipäästämistä ja ystävällisyyttä.

Sisältö

Syventävä tietoinen itsensä johtaminen + tietoisuusharjoitukset
1. jakso: 29.8 klo 9.00 - 10.30 Työtekniikka elämän tasapaino ja mielen strategiana kärsivällisyys. Mindfulness harjoitus: avoin tietoisuus. Ensimmäisellä kurssikerralla pureudutaan seuraaviin teemoihin keskustellen ja tehdään niihin liittyviä harjoituksia: Mitä elämän tasapainoon kuuluu? Miten voit lisätä tasapainon tunnetta elämääsi. Mitä kärsivällisyys on ja mitä sillä on tekemistä tasapainon kanssa. Mindfulness harjoituksessa syvennytään avoimen tietoisuuden harjoituksiin.

2. jakso: 5.9 klo 9.00 - 10.30 Työtekniikka tietoinen muutoksenhallinta ja mielen strategiana ilo. Mindfulness harjoitus: pysymättömyys. Toisella kurssikerralla pureudutaan seuraaviin teemoihin keskustellen ja tehdään niihin liittyviä harjoituksia: Tietoinen muutoksen hallinta ja muutoksen läpivientiin osallistuminen. Hyvin harvat asiat maailmassa ovat pysyviä. Miten pysymättömyyttä tutkiskellaan? Entä miten lisätä iloa elämään?

3. jakso: 19.9 klo 9.00 - 10.30 Työtekniikka luovuus, innovaatio ja mielen strategiana tasapaino. Mindfulness harjoitus: tyytyväisyys. Kolmannella kurssikerralla pureudutaan seuraaviin teemoihin keskustellen ja tehdään niihin liittyviä harjoituksia: Tutkimusten mukaan luovuus ja innovatiivisuus kärsivät kiireestä. Se on tämän päivän asiantuntijatyössä iso haaste ja nimenomaan uudistumisen haaste. Miten tasapainoinen ja tyytyväinen mieli edesauttaa uusien ideoiden synnyssä. Leikkisyys, rentous ja edellisen kerran teemoista ilo on myös tärkeitä tekijöitä.

4. jakso: 26.9. klo 9.00 - 10.30 Työtekniikka tunteiden hallinta ja mielen strategiana myötätunto. Mindfulness harjoitus: potentiaali. Neljännellä kurssikerralla pureudutaan seuraaviin teemoihin keskustellen ja tehdään niihin liittyviä harjoituksia: Tunteiden hallinta. Kaikille tunteille on aikansa ja paikkansa. Mitä tunteiden hallinta työelämässä on? Miksi itse myötätunto on tärkeätä? Mitä myötätunnon työelämässä on? Entä miten myötätunto vaikuttaa suorituskykyyn, luovuuteen ja hyvinvointiin? Ihmismielen potentiaali on huikea. Tietoisen itsensä johtamisen auttaa saamaan oman potentiaalin käyttöönsä.


5. jakso: 24.10 klo 9.00 - 10.30 Miten tästä eteenpäin: Tietoisen itsensä johtamisen tärkeimmät tekijät. Viidennellä ja viimeisellä kurssikerralla pureudutaan seuraaviin teemoihin keskustellen ja tehdään niihin liittyviä harjoituksia: Jatkamme myötätunnon teemalla ja tutkiskelemme syventävien teemojen tuomia mahdollisuuksia tietoisen itsensä kehittämisen välineenä.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy (huom. HAUSin uusi osoite)
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Erja Mäkilä, Potential Project Finland. Erja on kasvatustieteilijä, valmentaja ja mindfulness kouluttaja, joka on harjoittanut mindfulnessia jo 10 vuoden ajan. Hänellä on vahva kokemus kouluttamisesta ja kehittämistyöstä johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden valmennuksesta liike-elämän, terveydenhuollon ja julkisen hallinnon puolelta.

Hinta

450,00 EUR
+alv 24%

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Sari Ala-Honkola, puh. 040 689 2677

Tulosta koulutustiedot (PDF)