VALTIO-JUST 21 - Julkisen johtamisen strategiaohjelma

Loading Loading...

Ajankohta 23.1.2020 - 20.8.2020
Aika
Kesto 5 jaksoa, yhteensä 9,5 päivää
Ilmoittautumisaika 15.1.2020 mennessä
Hinta 7450,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää ohjelman koulutusmateriaalin sekä lounas- ja kahvitarjoilut. Hinta ei sisällä internaattijaksojen kustannuksia. HAUS hoitaa internaattijaksojen majoitus- ja kokousjärjestelyt kootusti ryhmävarauksena.


Esittely

VALTIO-JUST on saanut nimensä sanoista JUlkinen STrategia. Se valmentaa Sinut kohtaamaan toimintaympäristön muutokset ja organisaatiosi strategisen johtamisen haasteet 2020-luvulla.

Tavoite ja hyödyt

JUSTissa tarkastellaan strategiatyötä eri hallinnonaloja läpäisevien strategiateemojen avulla. Teemat valitaan yhdessä valtion konserniohjauksesta vastaavien tahojen kanssa ja toteutetaan pienryhmätyönä.

Uudistuneen VALTIO-JUST -ohjelman sisältö rakentuu kahden keskeisen aiheen ympärille: 1) strategiatyön työvälineet ja strateginen ajattelu sekä 2) energia ja sitoutuminen. Strategiatyö julkishallinnossa vaatii kykyä ja työvälineitä, joiden avulla voi tunnistaa ilmiöitä ja ennakoida tulevia muutoksia omalla vastuualueella. Lisäksi johtaja tarvitsee keinoja oman energiansa ylläpitämiseen ja vahvistamiseen, mutta myös toimintatapoja, joilla organisaation muiden työntekijöiden energiaa ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisin ja strategian toimeenpanoon voidaan vahvistaa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Koulutukseen osallistuvien henkilövaihdokset ovat mahdollisia, mikäli muutoksista sovitaan etukäteen koulutuksesta vastaavan henkilön kanssa. Internaattiosioissa pätevät koulutuspaikkojen omat ryhmäperuutusehdot.

Kenelle kurssi soveltuu

Yhdessä valtiovarainministeriön kanssa suunniteltu ohjelma on suunnattu johtajille, joiden tehtäviin sisältyy strategista suunnittelua ja/tai strategian toimeepanoon liittyvien hankkeiden tai toimenpiteiden ohjausta.

Sisältö

Jaksojen ajankohdat ja teemat
1. jakso 23.-24.1.2020 Internaatti (1 yö kohteessa) Strategisena johtajana kehittyminen
2. jakso 2.-3.3.2020 Strateginen ohjaus ja strategiatyö
3. jakso 6.-8.5.2020 Internaatti (2 yötä kohteessa) Johtajan omat voimavarat ja uudistuminen
4. jakso 11.-12.6.2020 Onnistuneen toimeenpanon edellytykset
5. jakso 20.8.2020 Päätöspäivä - Kehittämispolun opit jakoon

Hinta

7450,00 EUR
+alv 24%

Hinnan lisätiedot

Hintatiedot päivitetään myöhemmin. Koulutuksen hinta ei sisällä internaattijaksojen kustannuksia. Internaattijaksoissa pätee koulutuspaikan omat peruutusehdot. HAUS hoitaa internaattijaksojen majoitus- ja kokousjärjestelyt kootusti ryhmävarauksena.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Hinta

7450,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää ohjelman koulutusmateriaalin sekä lounas- ja kahvitarjoilut. Hinta ei sisällä internaattijaksojen kustannuksia. HAUS hoitaa internaattijaksojen majoitus- ja kokousjärjestelyt kootusti ryhmävarauksena.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Riitta Tihinen, riitta.tihinen@haus.fi, puh. 040 412 3334

Tulosta koulutustiedot (PDF)