Kirjaamistoiminnan koulutus

Loading Loading...

Ajankohta 10.3.2020 - 11.3.2020
Aika
Kesto 2 pv
Ilmoittautumisaika 25.2.2020 mennessä
Hinta 890,00 EUR
+alv 24%

Koulutukseen voi osallistua joko paikanpäällä HAUSissa tai Skypen välityksellä.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä sekä läsnäolijoille ohjelmassa mainitut lounaat ja kahvit.


Esittely

Koulutus antaa perustiedot kirjaamisesta ja sen kokonaissuunnittelusta sekä kirjaamiseen läheisesti liittyvästä lainsäädännöstä. Kurssilla käsitellään myös kirjaamisessa tarvittavaa hallinnon tuntemusta ja oikeustietoa. Hallinnon toiminnan tuntemus on olennainen osa kirjaamossa työskentelevän henkilön ammattiosaamista, esimerkiksi muutoksenhaussa ja eri määräaikojen noudattamisessa kirjaaminen on avainasemassa asiakkaan oikeussuojan toteutumisessa.

Julkisuuslaki ja lisääntynyt tiedottamisvelvollisuus luo lisävaatimuksia kirjaamossa työskentelevän henkilöstön ammattitaidolle. Toisena kurssipäivänä perehdymme asiakirjahallinnon kokonaisuuteen sekä konkreettisemmin viraston kirjaamistoiminnan perusteisiin; kirjaamisen lainsäädännölliseen taustaan sekä diaari-järjestelmän suunnitteluun ja erityisrekistereihin.


Tavoite ja hyödyt

Koulutus toimii hyvin osana kirjaamistehtävissä aloittaneen henkilön perehdytystä. Koulutuksessa pääset tutustumaan sähköiseen asianhallintaan ja kuulet myös etätyöskentelystä asianhallinnassa. Kokeneemmille kirjaamistehtävissä toimiville henkilöille kahden päivän tiivis tietopaketti antaa hyvän tilaisuuden päästä vertailemaan oman organisaation kirjaamotyöskentelyn käytäntöjä ja verkostoitumaan kollegojen kanssa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Kirjaamistehtävissä toimiville ja niissä sijaistaville henkilöille sekä kirjaamon esimies- ja suunnittelutehtävissä toimiville.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Täydentävä koulutus

Kirjaamistoiminnan syventävä koulutus, Tiedon- ja asiakirjahallinnan ajankohtaosseminaari, Liiketoiminnan ammattittukinto tiedon- ja asiakirjahallinnossa toimiville

Hinta

890,00 EUR
+alv 24%

Koulutukseen voi osallistua joko paikanpäällä HAUSissa tai Skypen välityksellä.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä sekä läsnäolijoille ohjelmassa mainitut lounaat ja kahvit.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Marja Laine-Asikainen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 571 2445
Asiantuntija Satu Vuorinen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 548 0439

Tulosta koulutustiedot (PDF)