Kirjaamistoiminnan syventävä koulutus

Loading Loading...

Ajankohta 17.3.2020 - 18.3.2020
Aika
Kesto 2 pv
Ilmoittautumisaika 3.3.2020 mennessä
Hinta 890,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä sekä ohjelmassa mainitut lounaat ja kahvit.


Esittely

Kirjaamistoiminnan syventävä koulutus on suunniteltu vastaamaan kirjaamistoiminnan kehittämistarpeisiin. Mukaan on otettu teemoja niin kirjaamohenkilökunnan roolin muutoksesta kuin kirjaamisprosessien kehittämisestä ja ohjeistuksesta. Kurssilla käsitellään myös perehdyttämistä sekä ohjeistuksen päivittämistä. Nämä osaamisvaateet kasvavat kirjaamohenkilökunnan työssä asiakirjahallinnan sähköistyessä. Yhä useammin kirjaamossa työskentelevän tehtäviin sisältyy työntekijoiden opstamista, ohjeistamista ja kouluttamista uusiin sähköisiin järjestelmiin ja työtapoihin.

Tavoite ja hyödyt

Syventävässä koulutuksessa pääset pohtimaan kirjaamistoiminnan kehittämistä useammasta eri näkökulmasta. Saat myös näkemyksiä ja ideoita asiakirja- ja tiedonhallinnan ohjeistusten edelleen kehittämiseen sekä perehdyttämiseen ja asiakirjahallinnasta viestimiseen organisaatiossa. Emme ole unohtaneet myöskään nyt niin ajankohtaisen tietosuoja-asetuksen käsittelyä kirjaamotyön näkökulmasta.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu kirjaamistehtävissä toimiville henkilöille, joilla on jo työkokemusta ja kirjaamiseen liittyvät perusasiat hallussa. Koulutus soveltuu hyvin myös asiakirjahallinnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä työskenteleville henkilöille.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Hinta

890,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä sekä ohjelmassa mainitut lounaat ja kahvit.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Marja Laine-Asikainen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 571 2445
Asiantuntija Satu Vuorinen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 548 0439

Tulosta koulutustiedot (PDF)