Kirjaamistoiminnan syventävä koulutus

Loading Loading...

Ajankohta 2.11.2020 - 3.11.2020
Aika
Kesto 2 pv
Ilmoittautumisaika 31.10.2020 mennessä
Hinta 890,00 EUR
+alv 24%

Koulutus totetutetaan Teams -yhteydellä.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.


Esittely

Kirjaamistoiminnan syventävä koulutus on suunniteltu vastaamaan kirjaamistoiminnan kehittämistarpeisiin. Mukaan on otettu teemoja niin kirjaamohenkilökunnan roolin muutoksesta kuin koko kirjaamotyöskentelyn ja kirjaamisprosessien kehittämisestä sekä ohjeistuksesta. Kurssilla käsitellään myös perehdyttämistä sekä ohjeistuksen päivittämistä. Nämä osaamisvaateet kasvavat kirjaamohenkilökunnan työssä asiakirjahallinnan sähköistyessä. Yhä useammin kirjaamossa työskentelevän tehtäviin sisältyy työntekijoiden opstamista, ohjeistamista ja kouluttamista uusiin sähköisiin järjestelmiin ja työtapoihin.

Tavoite ja hyödyt

Syventävässä koulutuksessa pääset pohtimaan kirjaamistoiminnan kehittämistä useammasta eri näkökulmasta. Saat myös näkemyksiä ja ideoita asiakirja- ja tiedonhallinnan ohjeistusten edelleen kehittämiseen sekä perehdyttämiseen ja asiakirjahallinnasta viestimiseen organisaatiossa. Emme ole unohtaneet myöskään tietosuoja-asetuksen sekä tiedonhallintalain käsittelyä kirjaamotyön näkökulmasta. Koulutuksessa esittelyssä mielenkiintoinen case Suomen suurimman kirjaamon, Helsingin kaupungin kirjaamon perustamisesta sekä toiminnan kehittämisestä.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu kirjaamistehtävissä toimiville henkilöille, joilla on jo työkokemusta ja kirjaamiseen liittyvät perusasiat hallussa. Koulutus soveltuu hyvin myös asiakirjahallinnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä työskenteleville henkilöille.

Koulutuspaikka

Teams-koulutus

Hinta

890,00 EUR
+alv 24%

Koulutus totetutetaan Teams -yhteydellä.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Marja Laine-Asikainen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 571 2445
Asiantuntija Satu Vuorinen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 548 0439

Tulosta koulutustiedot (PDF)