Tiedon- ja asiakirjahallinnan ajankohtaisseminaari

Loading Loading...

Ajankohta 14.10.2020
Aika
Kesto 1 pv
Ilmoittautumisaika 11.10.2020 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää:
Koulutuksen Teamsin välityksellä sekä sähköisen koulutusmateriaalin


Esittely

Seminaari toteutetaan virtuaalisesti Teamsin välityksellä. Pääset Teamsiin selaimen välityksellä ohjeidemme avulla, vaikka sitä ei olisikaan asennettu koneellesi.

Asiakirja- ja tiedonhallinnassa tapahtuu uudistuksia vauhdilla. Tiedonhallintalaki tuli voimaan vuoden alussa ja sen myötä uusia vaateita organisaatioiden tiedonhallinnalle. Lain myötä tuli mukaan kokonaan uusi käsite Tiedonhallintamalli. Uusi toimielin, tiedonhallintalautakunta aloitti toimintansa vuoden alussa. Arkistolain uudistaminen nousi esille ja myös analogisen aineiston massadigitoinnin pilotissa tapahtuu kaiken aikaa. Nämä teemat ja paljon muuta käsittelyssä seminaarissamme.

Tavoite ja hyödyt

Pysyt ajan tasalla uusimmista asiakirja- ja tiedonhallinnan kehittämisen tilanteesta sekä päivität asiantuntijaverkostoasi tutustumalla muihin seminaariin osallistuviin asiakirjahallinnon asiantuntijoihin. Toimivalta verkostolta saat apua oman organisaatiosi arjen kehittämistyöhön pitkin vuotta.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille 9.4.2020 jälkeen, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu 30.4. jälkeen, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Seminaari on tarkoitettu kaikille tiedon- ja asianhallinnan, kirjaamon ja tietopalvelun sekä arkistotehtävissä toimiville henkilöille sekä asiakirjahallinnon esimies- ja suunnittelutehtävissä toimiville.

Sisältö

Seminaarissa mukana uuden toimielimen, tiedonhallintalautakunnan kuulumisia. Tiedonhallintamallin kehittämisestä kuulet hyvän esimerkkipuheenvuoron pohjustukseksi oman organisaatiosi kehittämistyölle. Lisäksi käsittelemme ajankohtaisia havaintojamme organisaatioiden asiakirjahallinnasta ja pohdimme yhdessä ajankohtaisia kehittämistoimia organisaatiossa. Tutustu seminaarin tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mahdollisen kollegasi kanssa mukaan.

Koulutuspaikka

Teams-koulutus

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää:
Koulutuksen Teamsin välityksellä sekä sähköisen koulutusmateriaalin
Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Marja Laine-Asikainen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 571 2445
Asiantuntija Satu Vuorinen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 548 0439

Tulosta koulutustiedot (PDF)