EU:n päätöksenteko

Loading Loading...

Ajankohta 4.6.2020
Aika
Kesto 1 pv
Ilmoittautumisaika 25.5.2020 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus järjestetään skype-koulutuksena

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.Esittely

EU:n päätöksenteko -koulutus on perustietoa kaikille valtioneuvostossa työskenteleville EU:sta ja päätöksenteosta EU:ssa.

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden myös EU-päätöksentekoon liittyvien asioiden kertaukseen ja päivittämiseen. Komissio vaihtuu viiden vuoden välein, ja nykyisen komission toimikausi päättyy 2019. Koulutus on myös hyvä tilaisuus päivittää tietonsa muun muassa uuden komission osalta.

Tavoite ja hyödyt

EU:n päätöksenteko -koulutus antaa osallistujille ajantasaisen kokonaiskuvan EU:n päätöksenteosta ja siihen osallistuvien instituutioiden; komission, parlamentin ja neuvoston, toimintatavoista ja roolista päätöksenteon eri vaiheissa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on suunnattu EU:n päätöksentekoprosessiin osallistuville asiantuntijoille ja avustajille, julkishallinnon EU-tehtävissä toimiville sekä muissa edunvalvontatehtävissä toimiville asiantuntijoille. Se sopii myös erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat päivittää tietonsa EU:n päätöksenteosta ja eri instituutioiden organisaatioista ja rooleista päätöksentekoprosessissa.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään päätöksentekoprosessia kokonaisuutena, mutta myös eri toimijoiden roolia ja erityispiirteitä päätöksentekoprosessissa ja annetaan vinkkejä vaikuttamismahdollisuuksista EU:n päätöksntekoon.

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus järjestetään skype-koulutuksena

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 051 5993
Asiatuntija Satu Vuorinen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 548 0439

Tulosta koulutustiedot (PDF)