Assistenttien ja avustavien asiantuntijoiden seminaari

Loading Loading...

Ajankohta 28.10.2020 - 30.10.2020
Aika
Kesto 2 päivää
Ilmoittautumisaika Ilmoittautumiset 25.9.2020 mennessä
Hinta 1180 euroa + alv. 0% 1-hengen huoneessa
1080 euroa + alv. 0% 2-hengen huoneessa

Matkalla tulee olla mukana passi tai virallinen henkilöllisyystodistus. Ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.Esittely

Perinteinen kevätseminaari on siirretty tänä vuonna syksyyn ja järjestetään Viking XPRS-laivalla ja Nordic-hotellissa Tallinnassa.

Tule kuulemaan näkökulmia fiksumpaan ajankäyttöön. Luvassa parhaat vinkit oman työn organisointiin.

Koet ja näet, mitä uusinta uutta digi- ja tekoälyrintamalla on tarjolla. Esimerkiksi voit kokeilla Wordin mahdollisuutta kirjoittaa automaattisesti sanelusta valmis teksti suomeksi ja monille eri kielille. Entä visuaaliset ja elävät PowerPoint-esitykset? Kokeile livetekstitystä.

Luvassa käytännön malleja, miten tehostat työaikaa käyttämällä Office-ohjelmien uusia tekoälypohjaisia palveluja. Ota oma kannettava tietokone mukaan ja pääset heti kokeilemaan seminaarin aikana.

Positiivisten uutuuksien lisäksi käymme läpi sosiaalisen median tietoturvauhkia, tietojen kalastelukeinoja ja niiltä suojautumista.

Seminaarin erityisvierailu kohdistuu tällä kertaa Tallinnan kaupungintalolle. Kuulemme kaupungin arkipäivästä sekä tulevaisuuden tavoitteista ja haasteista.

Tavoite ja hyödyt

Saat kokeilla ja kokea uutta suoraan työhösi liittyviä työkaluja sekä virkistyt yhdessä kollegoittesi kanssa innovatiivisen ohjelman äärellä.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille 22.4. jälkeen, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu 7.5 jälkeen, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Seminaari on tarkoitettu kaikille assistentti- ja avustavissa asiantuntijatehtävissä toimiville, jotka haluavat kehittää oman työnsä hallintaa ja saada uutta inspiraatiota oman osaamisen kehittämiseen. Seminaari antaa ideoita myös työn tehostamiseen ohjelmien uusien tekoälypohjaisten palvelujen avulla.

Kouluttaja

Toimittaja, inspiraatiopuhuja ja valmentaja Anna Perho on tunnettu inspiroivista puheenvuoroistaan ja valmennuksistaan, jotka herättävät meitä tarkastelemaan omia toimintatapojamme uudesta näkökulmasta.

Webope, tietotekniikan kouluttaja Esa Riutalla on Office-ohjelmistojen uusimmat ominaisuudet ja tekoälypohjaiset palvelut hallussa. Näistä teemoista lisää toukokuussa.

Hinta

1180 euroa + alv. 0% 1-hengen huoneessa
1080 euroa + alv. 0% 2-hengen huoneessa

Matkalla tulee olla mukana passi tai virallinen henkilöllisyystodistus. Ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Marja Laine-Asikainen
marja.laine-asikainen@haus.fi, puh. 040 571 2445

Tulosta koulutustiedot (PDF)