Virka- ja työsuhteen ehdot ja Kieku Portaali - toiminnallisuudet esimiehen näkökulmasta

Loading Loading...

Ajankohta 26.5.2020
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 12.5.2020 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%


Esittely

HAUSin ja Palkeiden pidetty koulutusyhteistyö jatkuu uudella koulutuksella – virka ja työsuhteen ehdot ja Kieku Portaalin –toiminnot esimiehen näkökulmasta! Koulutus tarjoaa uudelle esimiehelle ja toki myös kokeneemmalle ja kertausta kaipaavalle konkarille, hyvän kokonaiskuvan esimiehelle olennaisista palvelussuhdeasioista sekä teorian että Kieku-toimintojen osalta. Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä, laadukkaan Skype-yhteyden kautta.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Sisältö

Virka- ja työsuhdeasioita kouluttaa kerta toisensa jälkeen huippupalautetta saava Risto Lerssi valtiovarainministeriöstä. Sovellusvastaavat Mia Karimaa ja Markku Ryynänen Palkeista vastaavat Kieku Portaali osuuksista (ei lomasuunnittelu ja ajanhallinta).

Tiiviin koulutuspäivän teemoja ovat muun muassa esimiehen vastuut ja velvollisuudet valtiolla, virantoimituksen keskeyttäminen, työaikamääräykset ja työaikamuodot sekä vuosiloma-asiat.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! Kysy erillistä tarjousta, jos osallistujia on organisaatiostasi kolme tai enemmän.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Hanna Siira, hanna.siira@haus.fi, puh. 040 024 0969
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 040 505 2973

Tulosta koulutustiedot (PDF)