Henkilöstöasiainhoidon tutkinto - valitse itseäsi kiinnostavat sisällöt!

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Kesto 7 päivää
Ilmoittautumisaika Voit aloittaa tutkinnon suorittamisen silloin, kun sinulle sopii ja valita itseäsi kiinnostavat sisällöt! Ilmoittaudu mukaan ja räätälöidään tutkinto tarpeittesi mukaan!
Hinta 2500,00 EUR
+alv 24%


Esittely

Henkilöstöasiainhoidon tutkinto on suunniteltu valtion virastoissa henkilöstöasioita hoitaville henkilöille. Se perehdyttää valtion palvelussuhteiden perustana olevaan lainsäädäntöön ja sopimusjärjestelmiin sekä virka- ja työsuhteen ehtoihin, sekä henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojakysymyksiin.

Tutkinto koostuu jatkossakin seitsemästä lähiopetuspäivästä, kuten aiemminkin. Tutkinto kootaan HAUSin avoimesta HR-koulutustarjonnasta, niin että pakollisia sisältöjä ovat ”Palvelussuhteen oikeusperusta ja sopimusjärjestelmät” (2 pv) sekä ”Virka- ja työsuhteen ehdot” (3 päiväisen kokonaisuuden 2 jälkimmäistä päivää). Loput sisällöt tutkinnollesi (3 pv) saat valita oman kiinnostuksesi mukaan avoimesta HR-koulutustarjonnastamme. Lähipäivien lisäksi opiskelet valtion digitaalisessa oppimisympäristössä, eOppivassa, vastaat tarkastettaviin ja arvosteltaviin oppimistehtäviin, reflektoit oppimaasi päiväkirjan muodossa ja verkostoidut muiden tutkinnon suorittajien kanssa niin digitaalisesti kuin kasvokkain. Näiden muutosten myötä tutkinnon suorittamisen voi aloittaa juuri silloin, kun se on itselle luontevinta.Tavoite ja hyödyt

Opiskelun tavoitteet ja hyödyt:
- opit tuntemaan valtionhallinnon henkilöstötoimen kokonaisuuden
- hallitset henkilöstöasiainhoidon tehtävissä tarvittavat tiedot virkamies- ja työoikeudesta sekä keskeisiä palvelussuhteen ehtoja koskevat sopimusmääräykset
- osaat itsenäisesti tulkita sopimus-määräyksiä ja soveltaa niitä käytäntöön
- tunnet keskeistä työlainsäädäntöä ja sen soveltamista käytäntöön
- saat valmiuksia kehittää yksikkösi henkilöstöpalveluita
- saat tutkintotodistuksen

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Sisältö

Tutkinto koostuu seitsemästä lähiopetuspäivästä, jotka kootaan HAUSin avoimesta HR-koulutustarjonnasta seuraavasti:

1) Pakollisia, kaikille yhteisiä sisältöjä ovat ”Palvelussuhteen oikeusperusta ja sopimusjärjestelmät” (2 pv) sekä ”Virka- ja työsuhteen ehdot” (kolmipäiväisen kokonaisuuden kaksi jälkimmäistä päivää).

2) Loput sisällöt tutkinnollesi (3 pv) saat valita oman kiinnostuksesi mukaan avoimesta HR-koulutustarjonnastamme.

Lähipäivien lisäksi opiskelet valtion digitaalisessa oppimisympäristö eOppivassa, vastaat tarkastettaviin ja arvosteltaviin oppimistehtäviin, reflektoit oppimaasi päiväkirjan muodossa sekä verkostoidut muiden tutkinnon suorittajien kanssa.

Hinta

2500,00 EUR
+alv 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Hinta

2500,00 EUR
+alv 24%

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Johtaja Tuija Salmikannas, tuija.salmikannas@haus.fi, puh. 040 588 2355
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 040 505 2973

Tulosta koulutustiedot (PDF)