Työyhteisösovittelu - Sopua sovittelulla

Loading Loading...

Ajankohta 1.9.2020 - 6.11.2020
Aika
Kesto 4 jaksoa, 4 päivää
Ilmoittautumisaika 18.8.2020
Hinta 1980,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää valmennuspäivien ohjelman ja koulutusmateriaalit sähköisenä sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut .


Esittely

Valtionhallinnossa työyhteisösovittelua käytetään yhtenä konfliktien ratkaisutapana. Sovittelun tekniikat tulisi saada jokaisen työyhteisötoimijan työkalupakkiin. Jokainen voi soveltaa taitojaan erilaisissa arjen tilanteissa, jotta pienet väärinkäistykset eivät paisuisi isoiksi ongelmiksi.

Vaikka fokus työyhteisössä tulee olla konfliktien ennaltaehkäisyssä, HR-prosesseihin kuvattu sovittelumenettely ja ratkaisukeskeinen konfliktien sovittelu ovat vahva viesti siitä, että organisaatio välittää ja haluaa selvittää epäselvät ja jännitteiset tilanteet.

Tavoite ja hyödyt

Valmennukseen osallistujat saavat toimivia työkaluja työyhteisön ristiriitatilanteiden sovitteluun. Taidot käydä avointa vuoropuhelua ja kysyä oivalluttavia ja sopua edistäviä kysymyksiä paranevat ja kuuntelutaidot lisääntyvät. Myös tunteiden kohtaamistaidot vahvistuvat, ja taito tunnistaa, käsitellä ja hallita omia tunteita paranee. Taidot puhua vaikeista asioista arvostaen ja jämäkästi kehittyvät, ja ymmärrys ihmisten käyttäytymisestä ja käyttäytymisen syistä ristiriitatilanteissa kasvaa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi ohjelmaan myöhemmin kuin 14 päivää ennen sen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % ohjelman hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen ohjelman alkua, veloitamme koko ohjelman hinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Valmennus soveltuu henkilöstön, työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäjille, esimiehille, luottamusmiehille sekä kaikille, jotka tarvitsevat tietoa työyhteisösovittelusta ja työkaluja työyhteisön ristiriitojen ratkaisemiseen.

Sisältö

Koulutus koostuu neljästä valmennusjaksosta. Jaksojen pääteemat ovat seuraavat:
1. jakso 1.9. Sovittelun periaatteet ja sovittelun vaiheet
2. jakso 7.9. Vuorovaikutus sovittelutilanteissa
3. jakso 2.10. Sovittelusimulaatio
4. jakso 6.11.. Sovittelun juridiikka

Valmennus on vuorovaikutteinen ja toiminnallinen. Valmennettavat pääsevät harjoittelemaan sovittelua käytännön harjoitusten avulla.

Hinta

1980,00 EUR
+alv 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5, 5.krs
00100 HELSINKI

Hinta

1980,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää valmennuspäivien ohjelman ja koulutusmateriaalit sähköisenä sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut .

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. 0400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)