Verkkopalvelut saavutettaviksi

Loading Loading...

Ajankohta 5.6.2020
Aika
Kesto 1 pv
Ilmoittautumisaika Ilmoittautuminen viimeistään 28.5. mennessä.
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa sekä läsnäolijoille ohjelmaan merkityt tarjoilut.Esittely

Julkishallinnon saavutettavuusvelvoitteet on kirjattu Lakiin digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jolla toimeenpannaan EU:n 2016 joulukuussa voimaan tullut saavutettavuusdirektiivi. Julkishallinnon verkkosivujen on oltava saavutettavat viimeistään syyskuussa 2020. Saavutettavuusvelvoitteet koskevat digitaalisia tekstisisältöjä, tiedostoja, kuvia, videoita, lomakkeita ja vastaavia, jotka ovat käytettävissä tietoverkoissa erilaisilla päätelaitteilla ja ohjelmistoilla.
Verkkopalvelut saavutettaviksi –koulutuksessa tutustutaan saavutettavuusvelvoitteisiin ja tutustutaan ja kokeillaan saavutettavuuden työkaluja ja tavallisimpien toimisto-ohjelmien saavutettaviksi tekemistä.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on tutustua paitsi saavutettavuusvelvoitteisiin, myös testata käytännössä saavutettavuustestauksessa käytettäviä työkaluja ja harjoitella tavallisten asiakirjojen saavutettaviksi tekemistä.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on suunnattu kaikille julkishallinnossa työskenteleville.

Sisältö

Koulutuksessa käydään läpi muun muassa lainsäädännön velvoitteet, aikataulu ja lain perusteluja ja tulkintaa. Lisäksi tutustutaan saavutettavuuden testaamisessa käytettäviin työvälineisiin ja harjoitellaan muun muassa Word- ja PowerPoint –tiedostojen saavutettaviksi tekemistä.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa sekä läsnäolijoille ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. 0400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)