Matkahallinnon teemapäivä

Loading Loading...

Ajankohta 27.5.2020
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 26.5.2020 mennessä
Hinta 490,00 EUR
+alv 24%


Esittely

HAUSin matkahallinnon teemapäivä 27.5. kokoaa jälleen yhteen valtion matkahallinnon ammattilaiset kuulemaan ajankohtaisista asioista ja verkostoitumaan.

Kysy pakettitarjousta, jos organisaatiostasi osallistuu enemmän kuin kaksi henkilöä!

Kenelle kurssi soveltuu

Valtion virastojen matkahallinnon vastuuhenkilöt ja muut virkamatkustukseen liittyviä tehtäviä tekevät

Sisältö

Teemapäivässä ovat mukana kaikki tärkeät ja perinteiset yhteistyökumppanimme – Valtion työmarkkinalaitos, Palkeet, Hansel ja Valtiokonttorin matkavahinkoturva. Ajankohtaiskatsausten lisäksi perehdymme syvemmin tänä vuonna muun muassa Palkeiden matkabottiin sekä tulorekisteriin ja matkakustannusten korvaamiseen.

Organisaatiokohtainen case-esimerkki tulee Verohallinnosta, jossa pilotoidaan parhaillaan matkalaskujen automatisointia yhdessä Palkeiden kanssa. Tietenkään emme voi sivuuttaa näissä oloissa koronaa ja teema onkin esillä kahdessa puheenvuorossa: Valtiokonttorin matkavahinkoturvan edustaja ja valtioneuvoston matkayhdyshenkilö kuvaavat, miten koronan etenemisen eri vaiheet aina poikkeustilaan asti näkyivät konkreettisesti heidän omassa työssään.

Päätämme teemapäivän mielenkiintoiseen Sari Siitosen (Clonet Oy) puheenvuoroon siitä, mitä jokainen organisaatio voi omilla toimillaan tehdä, jotta matkustuksen hiilijalanjälki olisi pienempi.

Koulutuspaikka

Etänä (Skype tms)

Hinta

490,00 EUR
+alv 24%

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Hanna Siira, hanna.siira@haus.fi, puh. 0400 240 969
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 040 5052974

Tulosta koulutustiedot (PDF)