Tietosuoja viranomaistoiminnassa

Loading Loading...

Ajankohta 30.11.2020
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 16.11.2020 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutukseen voi osallistua joko paikanpäällä HAUSissa tai Skypen välityksellä.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä sekä läsnäolijoille ohjelmassa mainitut lounaat ja kahvit.


Esittely

Tietosuojasta huolehtiminen on jokaisen rekisterinpitäjän velvollisuus, ja se edellyttää että myös työntekijät ovat saaneet riittävän ohjeistuksen tietosuoja-asioista. Vaikka organisaation tietosuoja-asiat olisivat muutoin kunnossa ja suunniteltu, on se nyt pystyttävä myös osoittamaan.

Mitä tietosuoja tarkoittaa julkishallinnossa, ja kuinka voit osoittaa että tietosuojasta on huolehdittu omassa organisaatiossasi - se selviää tässä koulutuksessa.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on luoda yleiskuva tietosuojaa säätelevään lainsäädäntöön Suomessa, ja perehdyttää koulutettavat tärkeisiin tiedonhallinnan ja tietojenkäsittelyn tietosuojavaatimuksiin julkishallinnossa EU:n tietosuoja-asetuksen ja sitä täydentävän kansallisen lainsäädännön velvoitteiden mukaisesti.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu erinomaisesti kaikille julkishallinnossa työskenteleville jotka tarvitsevat tietoa ajantasaisesta tietosuojan sääntelystä,

Sisältö

Koulutuksessa perehdytään keskeiseen tietosuojalainsäädäntöön sekä miten organisaatioiden ja työntekijöiden pitäisi ottaa huomioon tietosuojavaatimukset omassa toiminnassaan ja rekisterinpidossa. Erityisesti paneudutaan niihin velvoitteisiin mitä EU:n tietosuoja-asetus ja sitä täydentävä kansallinen lainsäädäntö edellyttävät rekisterinpitäjiltä ja tietojenkäsittelijöiltä.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Kouluttaja

Julkisoikeuden professori, Tomi Voutilainen Itä-Suomen yliopistosta on erinomaisena kouluttajana tunnettu ja kokenut julkisuus- ja tietosuojakouluttaja julkishallinnossa.

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutukseen voi osallistua joko paikanpäällä HAUSissa tai Skypen välityksellä.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä sekä läsnäolijoille ohjelmassa mainitut lounaat ja kahvit.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. 0400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)