Projektiosaaminen sihteerien ja assistenttien näkökulmasta

Loading Loading...

Ajankohta 27.10.2020
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 19.10.2020 mennessä
Hinta 470,00 EUR
+alv 24%

Koulutus pidetään etänä, Skypen tai Teamsin välityksellä.
Hinta sisältää materiaalin sähköisenä.


Esittely

Assistentin/sihteerin työ on usein sirpaleista ja vaativaa, työpäivät täyttyvät isommista ja pienemmistä projekteista. Assistentti osallistuu muiden projekteihin ja on itse vastuussa omista projekteistaan. Pahimmillaan assistentilla on lukemattomia projekteja yhtä aikaa. Kuinka selvitä näistä?

Projektivalmennuspäivä toteutetaan sihteerin/assistentin työn ja projektiosaamishaasteiden näkökulmasta aktiivisena ja vuorovaikutteisena oppimistapahtumana.

HUOM. Koulutus tapahtuu ainoastaan etätoteutuksena.

Tavoite ja hyödyt

Projektikoulutuspäivän tavoite on antaa sihteereille / assistenteille käytännönläheiset projektiosaamisen perustaidot. Saat osaamispääomaa ja työkaluja projektityön hallintaan.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu hyvin sihteereille/assistenteille jotka osallistuvat erilaisiin omiin projekteihinsa tai muiden projekteihin oman työnsä ohella. Tule laajentamaan, syventämään ja vahvistamaan projektiosaamistasi.

Sisältö

Päivän aikana käymme läpi hyvin käytännönläheisesti projektitoiminnan osa-alueet ja saat mukaasi konkreettisia työkaluja toimia osaavana projektiryhmän jäsenenä. Valmennuspäivä antaa osaamista projektien tehokkaampaan ja strukturoidumpaan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kouluttaja

NTM Laila Takalo, Promovere Oy

Hinta

470,00 EUR
+alv 24%

Koulutus pidetään etänä, Skypen tai Teamsin välityksellä.
Hinta sisältää materiaalin sähköisenä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Timo Kuntsi, puh. 044 977 8385, timo.kuntsi@haus.fi

Tulosta koulutustiedot (PDF)