Valmentava johtaminen - Valmentava ote haltuun

Loading Loading...

Ajankohta 20.10.2020 - 14.1.2021
Aika
Kesto 3 päivää
Ilmoittautumisaika 9.10.2020 mennessä
Hinta 1250,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.


Esittely

Tänä vuonna kokonaan uudistettu valmennuskokonaisuus valmentavasta työotteesta! Sisältö painottuu käytännön menetelmien ja työkalujen, kuten valmentavan keskustelutekniikan oppimiseen. Mukana uutuutena omien vahvuuksien arviointi Strengthsprofile -menetelmällä, jossa tunnistetaan käytössä olevien vahvuuksien lisäksi myös piilevät ja opitut vahvuudet.

Valmentava työote on itseohjautuvuutta ja tuloksellisuutta parantava johtamisen ja itsensä johtamisen menetelmä, joka tukee jatkuvaa oppimista ja jokaisen työntekijän omien kykyjen ja vahvuuksien käyttöä.

Tavoite ja hyödyt

- Oppia soveltamaan valmentavan otteen ydintaitoja tavoitteellisuus, kuuntelu ja kysyminen sekä kannustus erilaisissa johtamis- ja vuorovaikutustilanteissa

- Saada keinoja oman työyhteisön palautekulttuurin kehittämiseen

- Perehtyä tavoitteelliseen vuorovaikutukseen ja sen soveltamiseen työpaikan yhteistyötilanteissa

- Tehdä kehittämistehtävä, jossa tutkitaan ja sovelletaan valmentavaa työotetta jossain osallistujalle ja hänen työyhteisölleen ajankohtaisessa teemassa

Tämä valmennus tukee valtionhallinnon henkilöstöjohtamisen ja työn tekemisen muutosta sekä Osaava-järjestelmän käyttöönottoa. Tämä tai vastaava oppimäärä vaaditaan myös valtion 360-palautteenantajien serfiointiin.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat lisää taitoja työyhteisönsä itseohjautuvuuden ja valmentavan toimintakultturin kehittämiseen. Se sopii yhtälailla niin asiantuntijoille kuin johtamistehtävissä toimivillekin. Kurssi soveltuu myös henkilöille, jotka toimivat oman organisaationsa sisäisenä kehittäjänä, valmentajana tai 360-palautteenantajana.

Sisältö

1. jakso 20.10.2020
Valmentavan työotteen ydintaidot

2. jakso 18.11.2020
Valmentavan työotteen taitojen syventäminen ja ryhmien/tiimien valmentaminen

3. jakso 14.1.2021
Valmentava toimintakulttuuri omassa työyhteisössä

Toteutetaan etävalmennuksena

Koulutuspaikka

Etävalmennus

Kouluttaja

Koulutuksen valmentajina toimivat työyhteisöjen kehittäjä Mari Blomqvist ja koulutuspäällikkö Riitta Tihinen.

Hinta

1250,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Riitta Tihinen, riitta.tihinen@haus.fi, puh. 040 4123 334

Tulosta koulutustiedot (PDF)