Kouluttajavalmennus

Loading Loading...

Ajankohta 1.12.2020 - 10.12.2020
Aika
Kesto 2 päivää
Ilmoittautumisaika 20.11.2020 mennessä
Hinta 1200,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan Teams -yhteydellä.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.


Esittely

Tämä kouluttajavalmennus on käytännönläheinen hyppäys kouluttamiseen ja oppimiseen niin kasvokkain kuin virtuaalisestikin. Valmennus rakennetaan tukemaan osallistujien omaa koulutustehtävää omassa organisaatiossa.

Tavoite ja hyödyt

Osallistujat saavat suoraa hyötyä olemassaoleviin, tai tuleviin koulutuksiinsa valmistelemalla omiin teemoihinsa liittyvää koulutusta ja niihin liittyviä aineistoja.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Valmennus soveltuu kaikille kouluttamisesta ja vuorovaikutteisesta oppimisesta kiinnostuneille, sekä jo työssään koulutusta tekeville.

Sisältö

Osallistujille tehdään ennakkokartoitus teemoista, joita osallistujat kouluttavat. Ensimmäisessä jaksossa saadaan valmiuksia oman koulutuksen suunnitteluun ja sisällön rakentamiseen, ja opitaan menetelmiä vuorovaikutuksen synnyttämiseen.
Toisena valmennuspäivänä hyödynnetään teoriatietoa harjoitusten avulla, jolloin valmennettavat pääsevät harjoittelemaan itse kouluttamista.

Koulutus on hyvin vuorovaikutteinen. Osallistujat saavat paljon ideoita omien koulutustensa suunnitteluun ja toteuttamiseen kokeneen ammattilaisen opastamana! Koulutuksen sisällöt ovat:
1. jakso 1.12.2020 Koulutuksen valmistelu - suunnittelu ja sisällön rakentaminen
2. jakso 10.12.2020 Teoriatiedon hyödyntäminen koulutusharjoituksissa

Koulutuspaikka

Teams

Kouluttaja

Perttu Laaksonen, FM (puheviestintä), koulutuspäällikkö Puhe Production Oy.

Perttu on toiminut päätoimisena puheviestinnän valmentajana jo yli 15 vuotta ja perehtynyt erityisesti asiantuntijaesiintymiseen, vaikuttamiseen ja vuorovaikutukseen. Pertun toimintatapa on käytännönläheinen ja hänen kehittämislähtöinen valmentamisensa mukautuu erinomaisesti koulutettavien todellisuuteen.

Hinta

1200,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan Teams -yhteydellä.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. 0400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)