Perehdyttäminen ja työn opastaminen asiakirjahallinnossa

Loading Loading...

Ajankohta 10.9.2020
Aika 10.00
Kesto 1½ päivää
Ilmoittautumisaika
Hinta 690,00 EUR
+alv 24%


Tavoite ja hyödyt

Koulutuksessa saat vinkkejä erityisesti asiakirjahallinnan perehdytykseen, perehdytyksen suunnitteluun sekä perehdytysmateriaalin päivittämiseen.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu kaikille, jotka osallistuvat työssään asiakirjahallinnon perehdytyksen suunnitteluun tai toteutukseen. Koulutus on osa asiakirjahallinnon tehtövissä toimiville suunnattua liiketoiminnan ammattitutkintoa.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään erilasia oppimistyylejä ja tapoja sekä tehdään pieniä perehdytysdemoja. Lisäksi käsittelemme asiakirjahallinnan perehdytysmateriaalin laadintaa ja päivittämistä sekä asiakirjahallinnan perehdytyssuunnitelman päivittämistä ja sisältöä.

Koulutuspaikka

Toteutetaan Skpe-yhteydellä

Kouluttaja

Viestintävalmentaja Sini Vikkula on hyvin kokenut valmentaja, jolla on monipuolinne ja laaja näkemys erilaisiin viestinällisiin tilanteisiin. Sinillä on kokemusta myös asiakirjahallintaan liittyvän sisäisen viestinnän valmentamisesta.

Suvi Metsärinta-Lehmusvaara työskentelee valtiovarainministeriössä tietovirta-asiantuntijana. Suvilla on pitkä kokemus asikirjahallinnasta ja siihen liittyvästä kehittämistyöstä. Hän on ollut mukana lukuisissa muutoshankkeissa. Nykyisin Suvi on jäsenenä tiedonhallintalautakunnan sihteeristötssä.

Hinta

690,00 EUR
+alv 24%

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Marja Laine-Asikainen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 571 2445
Asiantuntija Satu Vuorinen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 548 0439

Tulosta koulutustiedot (PDF)