Vuosilomamääräykset valtiolla teoriassa ja käytännössä

Loading Loading...

Ajankohta 13.4.2021
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 12.4.2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus järjestetään Teamsin välityksellä

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.


Esittely

Tule varmistamaan, että sinulla on viimeisin tieto mm. siitä, mitä muutoksia valtion uudessa virka- ja työehtosopimuksessa (2020-2022) tuli vuosilomia koskeviin sisältöihin! Muutokset ovat osa tämän koulutuksen sisältöä.

Myös poikkeusoloilla, joissa nyt elämme, on vaikutuksia vuosilomiin. Monissa organisaatioissa johdon edustajat ja esimiehet pohtivat, miten poikkeusolot tulisi huomioida lomia annettaessa ja mitkä ovat työnantajan määräämismahdollisuudet, kun puhutaan vuosilomien pitämisestä.

Pidetty ja kiitelty kouluttajamme, hallitusneuvos Risto Lerssi valtiovarainministeriötä, avaa tässä koulutuksessa myös näitä huippuajankohtaisia aiheita ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti.

Käsittelemme koulutuksessa valtion yleisen virka- ja työehtosopimuksen vuosilomia koskevia sopimusmääräyksiä ja niiden tulkintaa. Kiinnitämme huomiota myös osa-aikaisten vuosilomiin ja työaikoja koskeviin sopimusmääräyksiin.

Virka- ja työehtosopimuksen määräykset ovat usein varsin monimutkaisia ja niiden soveltaminen vaatii syvää asiantuntemusta. Uudistetussa koulutuksessa käytämmekin enemmän aikaa osallistujalähtöiseen käytännön esimerkkitapausten ratkaisemiseen, joita saamme sekä kouluttajalta että osallistujilta itseltään. Opitun soveltaminen alkaa jo koulutuspäivän aikana laajasti ja monipuolisesti!

Tervetuloa mukaan syventämään osaamistasi!

Tavoite ja hyödyt

Saat ajantasaiset tiedot koulutuksen aihekokonaisuuksista omassa työssäsi sovellettaviksi (ks. Esittely –kohta) sekä sinulla on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä ymmärryksesi syventämiseksi.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

-HR-tehtävissä toimivat henkilöt, joiden vastuulle kuuluu vuosilomiin liittyviä asioita
- esimiehet

Sisältö

Katso tarkempi ohjelma.

Koulutuspaikka

Teams-koulutus
Yliopistonkatu 5
00100 HELSINKI

Kouluttaja

Hallitusneuvos Risto Lerssi, VTML

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus järjestetään Teamsin välityksellä

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.

Kysy lisätietoja

Johtaja Tuija Salmikannas, tuija.salmikannas@haus.fi, puh. 040 588 2355
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 040 505 2973

Tulosta koulutustiedot (PDF)