UUDISTETTU: Matkustaminen valtiolla

Loading Loading...

Ajankohta 27.4.2021
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 16.4.2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan Teamsilla.


Esittely

Matkakustannusten korvaaminen -koulutus on ollut HAUSin suosituimpia koulutuksia viime vuosina. Olemme paneutuneet koulutuksessa virka- ja työehtosopimuksen pääperiaatteisiin matkakustannusten korvaamisesta ja samalla saaneet katsauksen myös verohallinnon määräyksiin tämän teeman osalta. Kokonaisuus ei ole yksinkertainen ja osin määräykset voivatkin olla päällekkäisiä ja hämmennystä aiheuttavia.

Suosittua koulutustamme on uudistettu yhdessä pidettyjen kouluttajiemme, Ulla Westermarckin ja Sari Wulffin kanssa. Luvassa on mielenkiintoinen koulutuskokonaisuus, jossa olemme panostaneet erityisesti koulutuspäivän erilaiseen ja käytännönläheisempään toteutustapaan - toki mukana on myös itsenäistä opiskelua eOppivassa.

Huomioithan, että Matkustaminen valtiolla -eOppiva-verkkokoulutus tulee opiskella itsenäisesti ennen lähipäivää sekä pohtia sen sisältöä; ks. tarkemmin koulutuksen ohjelma.

Koulutuspäivä muodostuu kouluttajavetoisista, syventävistä case-harjoituksista, joita ratkotaan yhdessä. Harjoitusten yhteydessä peilataan käytäntöä teoriaan. Sekä teoriaosuuksissa että harjoituksissa tavoitteena on hahmottaa entistä paremmin kokonaiskuva, jossa yhdistyvät virka- ja työehtosopimusasiat sekä verohallinnon määräykset.

Tervetuloa mukaan syventämään osaamistasi!

Tavoite ja hyödyt

Saat ajantasaiset tiedot koulutuksen aihekokonaisuuksista omassa työssäsi sovellettaviksi (ks. Esittely –kohta) sekä sinulla on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä ymmärryksesi syventämiseksi.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on tarkoitettu pääasiassa valtion virastojen matkakustannusten korvaamiseen liittyvissä tehtävissä toimiville (tarkastajat, matkavastuuhenkilöt, matkasihteerit, sihteerit) henkilöille.

Sisältö

Matkustaminen valtiolla -eOppiva-toteutuksen opiskelu itsenäisesti ennen koulutuspäivää

Virka- ja työehtosopimus matkakustannusten korvaamisesta
• pääperiaatteet
• korvattavat kustannukset

Verohallinnon määräykset matkakustannusten korvaamisesta
• eri työntekemispaikkojen käsitteet
• edellytykset verovapaiden korvausten maksamiselle
• ennakonpidätyksen alaiset matkakustannusten korvaukset
• vuosi-ilmoitus verovapaista kustannusten korvauksista

Koulutuspaikka

Teams-koulutus

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan Teamsilla.

Kysy lisätietoja

Johtaja Tuija Salmikannas, tuija.salmikannas@haus.fi, puh. 040 588 2355
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 040 505 2973

Tulosta koulutustiedot (PDF)