UUTUUS: Strateginen henkilöstösuunnittelu

Loading Loading...

Ajankohta 19.5.2021
Aika
Kesto 1 pv
Ilmoittautumisaika 5.5.2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan etänä.


Esittely

Osaamiset ovat osa strategiatyötä ja sen toteuttamista. Osaamisen strateginen johtaminen on myös osa strategisen henkilöstösuunnittelun kokonaisuutta.

Tule kuulemaan pääjohtaja Timo Laitisen puheenvuoro siitä, miksi osaamiset on tärkeää huomioida osana strategian laadintaa ja toimeenpanoa sekä miten tämä näkyy käytännössä osana strategian elinkaarta. Esitä Timolle kysymyksiä ja pohdi aihetta oman organisaatiosi näkökulmasta.

Iltapäivällä syvennymme strategiseen henkilöstösuunnitteluun apulaisjohtaja Niko Raution johdolla. Hänen puheenvuoronsa aikana kuulet, mitkä ovat strategisen henkilöstösuunnittelun hyödyt, mikä siinä on yhteistä kaikille organisaatioille sekä mitkä ovat hänen vinkkinsä soveltamiseen Verohallinnon strategisen henkilöstösuunnittelun kokemustensa pohjalta. Kysy Nikolta aiheesta lisää – mikä auttaisi sinua oman organisaatiosi näkökulmasta?

Saat päivän aikana myös pohdittua teemoja tehokkaasti yhdessä. Yhtä oikeaa mallia ei ole ja opitun soveltaminen alkaa jo tämän koulutuspäivän aikana. Lisäksi pääset verkostoitumaan keskusteluissa tehokkaasti!

Tavoite ja hyödyt

Saat ajantasaiset tiedot koulutuksen aihekokonaisuuksista omassa työssäsi sekä organisaatiossasi sovellettaviksi (ks. Esittely –kohta) sekä sinulla on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä ymmärryksesi syventämiseksi.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Strategiasta sekä strategisesta henkilöstösuunnittelusta vastaavat henkilöt.
Henkilöt, joiden työtehtäviin kuuluu strateginen henkilöstösuunnittelu.
HR-kumppanit, HR-tehtävissä toimivat asiantuntijat, suunnittelijat, kehittäjät

Koulutuspaikka

Teams-koulutus

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan etänä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Johtaja Tuija Salmikannas, tuija.salmikannas@haus.fi, puh. 040 588 2355
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 040 505 2973

Tulosta koulutustiedot (PDF)