Valtion henkilöstöasioiden foorum 2021 - ODOTETTU OHJELMA JULKAISTU!

Loading Loading...

Ajankohta 25.5.2021
Aika
Kesto 1. päivä
Ilmoittautumisaika 12.5.2021 mennessä
Hinta 490,00 EUR
+alv 24%


Esittely


Odotettu kevään valtionhallinnon henkilöstöasioiden foorumin ohjelma on julkistettu!

Haluat varmasti kuulla yhteisen työnantajakuvan pääviestit, mitä toimenpiteitä on käynnistymässä monimuotoisuuden edistämisen osalta valtiolla sekä ajankohtaiset katsaukset niin valtion työmarkkinalaitoksen kuin Palkeiden henkilöstöpalveluidenkin osalta.

Entä mitkä olivat tuoreet tämän kevään pilottiryhmien opit upouudessa, täysin digitaalisessa Mahdollistaja-esihenkilövalmennuksessa? Sinulla on myös loistava mahdollisuus päästä kuulemaan case-puheenvuorojen kautta, mitä uuden viraston ensimmäiseen 1,5 vuoteen on sisältynyt sekä miten uuden tehtävän haltuunotto etäaikana on myös tuonut jatkossakin perehdytyskäytännössä säilytettäviä oppeja.

Päivän päättää Minna Huotilaisen puheenvuoro:
”Aivotutkija Minna Huotilainen Helsingin yliopistolta tutkii oppimista ja työelämän muutosta. Hän käyttää neurotieteen uusimpia löydöksiä työn kehittämiseen ja etsii fiksumpaa tapaa tehdä työtä. Puheenvuorossaan hän pohtii hyvinvoinnin, tehokkuuden ja kiireen käsitteitä ja löytää niiden taustalta myyttejä ja ristiriitaisuuksia. Mikä lopulta onkaan tehokasta? hän kysyy. Puheenvuorosta saat käytännölliset vinkit oman aivoterveytesi edistämiseen ja työyhteisön hyvinvoinnin kohentamiseen”

Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi jo tänään yhdessä kollegoidesi kanssa! Näin foorumin antia ja oivalluksia on helpompi pohtia tilaisuuden jälkeen sekä päästä tehokkaasti soveltamaan oppeja omaan organisaatioon.

Mikäli organisaatiostasi on osallistumassa kolme tai enemmän, pyydä erillistä tarjousta

Tuijalta!

(tuija.salmikannas@haus.fi)

Tavoite ja hyödyt

Pääset kuulemaan ajankohtaisen katsauksen valtionhallinnon HR-asioista sekä kuulemaan muuta ajankohtaista omassa työssäsi sovellettavaksi (ks. Esittely –kohta).

Sinulla on myös mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä puheenvuorojen pitäjiltä ymmärryksesi syventämiseksi.

Kenelle kurssi soveltuu

Laajasti eri HR-tehtävissä valtiolla toimivat henkilöt.

Sisältö

Säännöllinen, jokakeväinen valtion henkilöstöasioiden foorum ajankohtaisine aiheineen, case-läpikäynteineen sekä inspiroivine puhujineen.

Tutustu päivän ohjelmaanHinta

490,00 EUR
+alv 24%

Hinnan lisätiedot

Hyödynnä tarjoushinta 490 € +alv. (normaalihinta 590 € + alv). Kysy tarjous, jos organisaatiostasi osallistuu kolme tai usempia henkilöitä!

Koulutuspaikka

Teams-koulutus

Hinta

490,00 EUR
+alv 24%

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Johtaja Tuija Salmikannas, tuija.salmikannas@haus.fi, puh. 040 588 2355
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 0405052973

Tulosta koulutustiedot (PDF)