Sopua sovittelulla syventävä koulutus - työyhteisösovittelun tekniikat

Loading Loading...

Ajankohta 17.5.2021
Aika
Kesto
Ilmoittautumisaika 3.5.,2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus pidetään etänä, Teamsilla.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.


Esittely

Valmennuspäivä avaa näkökulmia, lisää nostetta ja osaamista työyhteisön sisäiseen sovitteluun tai toimittaessa organisaation ulkopuolisena sovittelijana. Koulutus on käytännönläheinen ja aktiivinen harjoituspäivä. Kaikki osallistujat ovat osa toteutusta ja simuloitujen tapausesimerkkien kautta saat runsaasti oivalluksia ja kokemusta sovittelun tekniikoista.

Tavoite ja hyödyt

Tavoitteena on saada varmuutta ja uutta osaamista erilaisiin sovittelutilanteiden vuorovaikutustilanteisiin. Vahvistut taidoissasi ohjata keskusteluja kohti sovun syntymistä.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Valmennus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo perustiedot sovittelusta sekä mielellään jonkin verran kokemusta sovittelutilanteista.

Sisältö

Päivän aikana tutustutaan sovittelun tekniikkoihin, muun muassa miten käsittelemme negatiivisia tunteita ja herättelemme positiivisia tunteita yhdessä osapuolten kanssa.

Koulutuspaikka

Teams

Kouluttaja

Saara on käyttäytymistieteilijä (KM) ja psykoterapeutti. Hän on työ- ja organisaatiopsykologiaan erikoistunut ratkaisu- ja voimavarakeskeinen valmentaja ja työyhteisösovittelija. Hän on yksi työyhteisösovittelun uranuurtajista Suomessa, ja sovitellut lukuisissa eri organisaatioissa mm. johtoryhmien, esimiesten sekä asiantuntijoiden konfliktitilanteita.

Perttu (FM) on viestinnän valmentaja, työnohjaaja, työyhteisösovittelija, ja hän on
toiminut työnohjaajana ja työyhteisösovittelijana vuodesta 2011 lähtien Hänellä on monipuolinen kokemus suomalaisesta työelämästä, koska hän on osallistunut lukuisien työyhteisöjen kehittämiseen, työhyvinvoinnin vahvistamiseen ja ristiriitojen ratkaisuun.

Täydentävä koulutus

Työyhteisösovittelu - sopua sovittelulla -valmennus 3.3. - 22.4.
Lue lisää pian alkavasta valmennuksesta

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus pidetään etänä, Teamsilla.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, anja.makinen@haus.fi, puh. 0400 515 993

Tulosta koulutustiedot (PDF)