EU:n päätöksenteko

Loading Loading...

Ajankohta 27.5.2021
Aika
Kesto 1 pv
Ilmoittautumisaika 14.5.2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus pidetään etänä, Teamsilla.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.Esittely

EU:n päätöksenteko -koulutus on perustietoa kaikille valtioneuvostossa työskenteleville EU:sta ja päätöksenteosta EU:ssa, ja kuinka Suomesta voidaan vaikuttaa EU:n päätöksentekoon.

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden EU-päätöksentekoon liittyvien asioiden kertaukseen ja päivittämiseen. Koulutuksessa selviävät toimielinten roolit ja vaikuttamismahdollisuudet niissä.

Tavoite ja hyödyt

EU:n päätöksenteko -koulutus antaa osallistujille ajantasaisen kokonaiskuvan EU:n päätöksenteosta ja siihen osallistuvien instituutioiden; komission, parlamentin ja neuvoston, toimintatavoista ja roolista päätöksenteon eri vaiheissa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on suunnattu EU:n päätöksentekoprosessiin osallistuville asiantuntijoille ja avustajille, julkishallinnon EU-tehtävissä toimiville sekä erilaisissa edunvalvontatehtävissä toimiville henkilöille. Se sopii myös erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat päivittää tietonsa EU:n päätöksenteosta ja eri instituutioiden organisaatioista ja rooleista päätöksentekoprosessissa.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään päätöksentekoprosessia kokonaisuutena, mutta myös eri toimijoiden roolia ja erityispiirteitä päätöksentekoprosessissa ja annetaan vinkkejä vaikuttamismahdollisuuksista EU:n päätöksntekoon.

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuspaikka

Teams

Kouluttaja

Kaikki kouluttajat ovat EU-asioiden huippuasiantuntijoita ja toimivat tai ovat toimineet niissä toimielimissä mistä ovat kertomassa koulutustilaisuudessa.

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus pidetään etänä, Teamsilla.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anja Mäkinen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 051 5993
Asiatuntija Satu Vuorinen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 548 0439

Tulosta koulutustiedot (PDF)