Julkisten hankintojen peruskurssi

Loading Loading...

Ajankohta 13.4.2021 - 21.4.2021
Aika
Kesto 1 + 1 päivää=2 päivää
Ilmoittautumisaika 29.3.2021 mennessä
Hinta 890,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa.


Esittely

Kurssi järjestetään etänä 13.4. ja 21.4.2021.
Julkisten hankintojen peruskurssin tarkoituksena on perehdyttää osallistujia julkisiin hankintoihin ja antaa valmiuksia toteuttaa julkinen hankinta hankintalainsäädännön säännösten mukaisesti. Koulutuksessa paneudutaan yksittäisen hankinnan hankintaprosessiin ja sen eri osa-alueisiin. Hankintaprosessin toteutusta tarkastellaan käytännön esimerkkien avulla ja opitaan miten hankintaprosessin keskeisiä asiakirjoja, kuten tarjouspyyntö, laaditaan.

Tavoite ja hyödyt

Tavoitteena on, että kurssin käytyäsi hallitset keskeiset julkisia hankintoja koskevat säädökset ja sinulla on perusvalmiudet laatia tarvitsemasi kilpailutusasiakirjat kuten hankintailmoitus ja tarjouspyyntö ja toteuttaa hankintaprosessi käytännössä.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on tarkoitettu julkisten hankintojen aloittelijoille.

Sisältö

Koulutus järjestetään kahtena erillisenä päivänä: 13.4. sekä 21.4.2021. Kurssilla käydään läpi koko julkisten hankintojen hankintaprosessi hankinnan suunnittelusta ja tarjouspyynnön laatimisesta sopimuksen tekemiseen. Esimerkkien ja harjoitusten avulla saat toimintaohjeita ja malleja siitä, miten tarjouskilpailu toteutetaan.

Koulutuspaikka

koulutus järjestetään etänä, Teamsillä ETÄNÄ

Kouluttaja

OTM Sanna Kronström on julkisten hankintojen ja sopimusoikeuden ammattilainen ja Hankintakumppanit Oy:n perustaja. Sannalla on pitkä kokemus hankinnoista lukuisilta eri toimialoilta pienhankinnoista useiden satojen miljoonien ulkoistuksiin. Työssään Sanna ohjaa ostajia tekemään onnistuneita kilpailutuksia ja luomaan kumppanuuksia sopimuskaudella. Sanna on lennokas ja pidetty kouluttaja. Hän on kirjoittanut Julkisten hankintojen käsikirjan yhdessä kollegojen kanssa (Edita, 2017) ja hänen julkisia hankintoja ruotiva Hankintaturisti-bloginsa tavoittaa tuhansia lukijoita kuukausittain (www.hankintaturisti.com). Twitterissä Sanna on noteerattu julkisten hankintojen supervaikuttajana (Valtion hankintojen digitalisoinnin toteutusohjelma Handi, 12/2018).

Kouluttaja Annika Koskikare on julkisista hankinnoista innostunut juristi Hankintakumppanit Oy:ssä. Työssään hän ohjaa ostajia onnistumaan hankinnoissa ja tuo mielenrauhaa kilpailutuksiin. Annika on työskennellyt markkinaoikeudessa valmistelijana ja lain tulkinta sekä markkinaoikeusprosessit ovat hänelle tuttuja. Kouluttajana Annikalla on reipas ote ja sana hallussa.

Marika Hilke: Yli vuosikymmenen täyspäiväisesti julkisissa hankinnoissa mukana ollut, ja useammassa hankintatoimen roolissa toiminut. Erityisenä mielenkiinnon aiheena hankintatoimen kehittäminen organisaation tavoitteiden tukemiseksi ja vaikuttavuuden lisäämiseksi. Nykyisin osin asiakkuuspäällikkönä, osin Hanselin oman toiminnan kehittäjänä

Timo Martelius toimii HUSin hankintajohtajana.

Markus Ukkola työskentelee tuomarina markkinaoikeudessa. Hän on työskennellyt aiemmin lainvalmistelutehtävissä työ- ja elinkeinoministeriössä, esittelijänä korkeimmassa hallinto-oikeudessa sekä lakimiehenä julkisten hankintojen neuvontayksikössä. Hän on toiminut julkisia hankintoja koskevan menettelylainsäädännön valmistelijana sekä ollut mukana EU:n julkisia hankintoja koskevien direktiivien uudistustyössä. Ukkolalla on useita julkaisuja julkisten hankintojen lainsäädännön alalta.

Hinta

890,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää esitysmateriaalin sähköisessä muodossa.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Tiina Pitkäaho,
tiina.pitkaaho@haus.fi, puh. 040 513045

Asiantuntija Tanja Kalinainen
tanja.kalinainen@haus.fi; puh. 040 686 3585

Tulosta koulutustiedot (PDF)