Valtion kirjanpidon perusteet II

Loading Loading...

Ajankohta 20.9.2021
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 8.9.2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutaan etänä Teamsin välityksellä

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin.


Esittely

Valtion kirjanpitoon perusteet antaa valmiudet kirjanpidon hoitamiseen ja perehdyttää valtion kirjanpidon pääperiaatteisiin ja kokonaisuuteen. Koulutuksessa käydään läpi keskeiset juoksevan kirjanpidon kirjaukset. Kirjanpitoa käsitellään yhtenä kokonaisuutena sisältäen liike- ja talousarviokirjanpidon. Luentojen lisäksi kirjauksien tekemisestä harjoitellaan moninaisten esimerkkien avulla.

Valtion kirjanpidon perusteet on jaettu kahdeksi itsenäiseksi jaksoksi. Voit osallistua jaksolle II vaikka et olisikaan suorittanut ensimmäistä jaksoa.

Jaksolla II keskitytään omaisuutta koskeviin kirjauksiin, ennakoihin, oikaisu- ja siirtokirjauksiin sekä talousarviokirjanpidon erityiskysymyksiin. Tilinpäätöstä käsitellään tiivistetysti.

Koulutuksen sisällöissä huomioitu Kieku, yhtenäinen talouden toimintamalli sekä työnjako yksiköiden ja Palkeiden välillä.

Tavoite ja hyödyt

Jakson tavoitteena on, että osallistuja hallitsee kirjanpidon kirjaukset käyttöomaisuuteen, palkanmaksuun, ennakoihin ja oikaisu- ja siirtokirjauksiin liittyen. Hän tuntee myös kirjanpitoyksikön väliset ja sisäiset kirjauksia. Hän osaa myös talousarviokirjanpitoon liittyvät erityispiirteet.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu valtion kirjanpitoon perehtyville ja kirjanpitoa hoitaville.

Sisältö

- Valtion kirjanpidon pääperiaatteet -tiivis kertaus
- Juoksevan kirjanpidon kirjaukset ja harjoitukset (palkanmaksu, käyttöomaisuus, vaihto-omaisuus, ennakot, oikaisu- ja siirtokirjaukset sekä kurssierot)
- Kirjanpitoyksiköiden väliset ja sisäiset tapahtumat
- Talousarviokirjanpidon erityiskysymykset
- Kauden ja varainhoitovuoden tehtävät

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan Teamsin välityksellä

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutaan etänä Teamsin välityksellä

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Katja Valtonen, katja.valtonen@haus.fi, puh. 040 162 1997

Tulosta koulutustiedot (PDF)