Moderni sisäinen valvonta ja riskienhallinta I

Loading Loading...

Ajankohta 6.10.2021
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 27.9..2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan etää Teamsin välityksellä.

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin.

PAKETTIHINTA
Moderni sisäinen valvonta ja riskienhallinta I (6.10.) + II (26.10.):
890,00 EUR + alv 24%


Esittely

Moderni sisäinen valvonta ja riskienhallinta pitää sisällään viraston ohjaus- ja toimintaprosesseihin sisältyviä menettelyitä, organisaatioratkaisuja ja toimintatapoja, joiden avulla voidaan saada kohtuullinen varmuus toiminnan lainmukaisuudesta, varojen turvaamisesta, toiminnan tuloksellisuudesta sekä taloutta ja tuloksellisuutta koskevien oikeiden ja riittävien tietojen tuottamisesta.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat korostaneet riskienhallinnan merkitystä. Tervetuloa tunnistamaan, arvioimaan ja hallitsemaan oman organisaatiosi tavoitteiden saavuttamista uhkaavia tekijöitä.

6.10.2021 koulutus on koulutuskokonaisuuden ensimmäinen osa. Toinen osa toteutetaan 26.10.2021. Koulutukset ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joihn voi osallistua joko molempiin (pakettihinta) tai vain jompaan kumpaan erikseen.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on ymmärrys sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan menettelyiden merkityksestä osana viraston tavanomaisia suunnittelu-, johtamis- ja toimintaprosesseja.

Talousarviolain (423/1988) 24 b §:n mukaan viraston ja laitoksen on huolehdittava siitä, että sisäinen valvonta on asianmukaisesti järjestetty sen omassa toiminnassa sekä toiminnassa, josta virasto tai laitos vastaa. viimeaikaisiin tapahtumiin, jotka ovat korostaneet riskienhallinnan merkitystä.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on tarkoitettu controllereille, toiminnan ja talouden suunnittelusta ja kehittämisestä vastaaville sekä taloushallinnon asiantuntijoille.

Sisältö

Koulutus toimii johdantona 26.10. järjestettävän kokonaisuuden II-osaan mutta toimii hyvin myös itsenäisenä osiona ja yleistietona sekä johdatteluna sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan teemoihin.

Päivän teemat ovat:

- Sisäinen tarkastus
- Sisäinen tarkastus ja sen arviointi
- Riskienhallinta
- Riskienhallintapolitiikka ja sen suositukset
- Sisäisen tarkastuksen muutos ja haasteet
- Case esimerkit

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan Teamsin välityksellä

Lisätiedot

Koulutus toteutetaan Teamsilla.

PAKETTIHINTA
Moderni sisäinen valvonta ja riskienhallinta I (6.10.) + II (26.10.):
890,00 EUR + alv 24%

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan etää Teamsin välityksellä.

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin.

PAKETTIHINTA
Moderni sisäinen valvonta ja riskienhallinta I (6.10.) + II (26.10.):
890,00 EUR + alv 24%

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Katja Valtonen, katja.valtonen@haus.fi, puh. 040 162 1997

Tulosta koulutustiedot (PDF)