Valtion tilinpäätös ja toimintakertomus

Loading Loading...

Ajankohta 1.12.2021
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 19.11.2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan joko lähitoteutuksena Helsingissä (myös etäosallistuminen mahdollista) tai kokonaan etänä Teamsin välityksellä.

Hinta sisältää materiaalin sähköisenä.


Esittely

Koulutus tarjoaa kokonaiskuvan kirjanpitoyksikön ja valtion tilinpäätösprosessista - kirjauksista aina hallituksen vuosikertomukseen ja ministeriöiden tilinpäätöskannanottoihin asti. Koulutuksessa käydään lävitse tilinpäätöksen ja siihen sisältyvän toimintakertomuksen sisältö sekä laatimisen periaatteet. Lisäksi kuulet tilinpäätökseen liittyvän uusimman ohjeistuksen ja aikataulut.

Koulutuksen sisällöissä huomioitu Kieku, yhtenäinen talouden toimintamalli sekä työnjako yksiköiden ja Palkeiden välillä.

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksessa opit laatimaan tilinpäätöksen laskelmien ja liitteiden sisällöt. Lisäksi osaat laatia toimintakertomuksen ja siihen liittyvät talousanalyysit. Toimintakertomuksen laadintaa tarkastellaan case-esimerkin kautta.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on tarkoitettu valtion kirjanpitoon perehtyville ja kirjanpitoa hoitaville, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen laadintaan osallistuville.

Sisältö

- Tilinpäätöksen sisältö 2020
- Tilinpäätösprosessi ja aikataulut
- Varainhoitovuoden päättämiseen liittyvät tehtävät
- Tilinpäätöslaskelmat ja liitteet
- Tase-erittelyt ja luettelot
- Toimintakertomus tilinpäätöksen osana
- Valtion tilinpäätös, hallituksen vuosikertomus ja ministeriön tilinpäätöskannanotot

Koulutuspaikka

Joko lähitoteutuksena Helsingissä (myös etäosallistuminen mahdollista) tai kokonaan etänä Teamsilla.

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus toteutetaan joko lähitoteutuksena Helsingissä (myös etäosallistuminen mahdollista) tai kokonaan etänä Teamsin välityksellä.

Hinta sisältää materiaalin sähköisenä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Katja Valtonen, katja.valtonen@haus.fi, puh. 040 162 1997

Tulosta koulutustiedot (PDF)