ICT-hankintojen suunnittelu ja toteutus

Loading Loading...

Ajankohta 15.4.2021
Aika 9.00
Kesto 1/2 päivää tai koko päivä
Ilmoittautumisaika 1.4.2021 mennessä
Hinta Koko koulutuspäivän hinta on 590 € +alv 24%.

Koulutukseen on mahdollista osallistua myös vain puoleen päivään: joko aamupäivään tai iltapäivään, jolloin hinta on 390 € +alv 24%.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.


Esittely

Erityisesti ICT-hankinnoissa korostuvat monet eri osaamiset ja tiimityö. Hyvän kilpailutuksen toteuttamiseksi ja toimivaan sopimuskauteen pääsemiseksi jäsennelty ja selkeä eteneminen on etenkin merkittävissä kilpailutuksissa välttämättömyys. Kurssilla keskitytään julkisiin ICT-hankintoihin erityisesti hankinnan suunnittelun ja toisaalta kilpailutuksen läpiviennin näkökulmista.

Päivän koulutus on jaettu kahteen osaan. Voit osallistua koko päivään tai vain aamupäivän (klo 9-12) tai iltapäivän (klo 13-16) osioon. Aamupäivä on teoria- ja esimerkkipainotteista. Iltapäivällä syvennytään ICT-hankintojen kriittisiin tekijöihin käytännön harjoitusten kautta.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Osallistujilla ei oleteta olevan syvällistä julkisten hankintojen osaamista, mutta julkisten hankintojen yleisistä periaatteista ja toimintamalleista on merkittävästi hyötyä. Kurssi soveltuu roolista riippumatta kaikille ICT-hankinnoissa mukana oleville.

Koulutuspaikka

Etänä Teamsillä

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Tuomo Vuorinen (DI).

Tuomolla on yli 10 vuoden työkokemus julkisista hankinnoista useammasta eri roolista hankintoja toteuttaen ja kehittäen. Tuomon vahvuudet tulevat esiin hankintojen suunnittelussa, projektien läpiviennissä ja laajemmin hankintatoimen kehittämisessä. Tuomon kokemus pohjautuu erityisesti ICT-hankintoihin ja mielenkiinto toimintatapoihin, joilla hankinnat muodostuvat yhdeksi organisaation kehittämistyökaluista.

Hinta

Koko koulutuspäivän hinta on 590 € +alv 24%.

Koulutukseen on mahdollista osallistua myös vain puoleen päivään: joko aamupäivään tai iltapäivään, jolloin hinta on 390 € +alv 24%.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Tiina Pitkäaho, tiina.pitkaaho@haus.fi, puh. 040 513 0454

Asiantuntija Tanja Kalinainen, tanja.kalinainen@haus.fi, puh. 040 686 3585

Tulosta koulutustiedot (PDF)