WEBINAARI: Yhdessä enemmän – Miten johtaa ja kehittää asiakastyötä tutkimusorganisaatiossa? Case Luke

Loading Loading...

Ajankohta 25.1.2021
Aika
Kesto 1 tunti kello 10.00-11.00
Ilmoittautumisaika 25.1.2021 mennessä
Hinta 49,00 EUR
+alv 24%


Esittely

Miten kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa ajankohtaisia ja vaikuttavia asiakasprojekteja? Mitä se vaatii tutkimusorganisaatiolta?

Webinaarissa kuulet miten Lukessa on järjestelmällisesti kehitetty asiakastyötä ja -suhteita.

Käytännönläheinen webinaari sopii kaikille asiakastyöstä kiinnostuneille, asiakastyössä mukana oleville ja sitä kehittäville henkilöille.

Eero Mikkola toimii Lukessa asiakaspäällikkönä metsäsektorilla. Hän on ollut mukana kehittämässä Luken asiakastyötä Luken perustamisesta 2015 lähtien ja hänellä on pitkä kokemus projektityöstä Metlassa. Eero osaa vetää langat yhteen ja kutoa tiheät yritysverkostot. https://www.luke.fi/henkilosto/eero-mikkola/

Päivi Valo toimii Lukessa johtavana asiantuntijana asiakastyön kehittäjänä. Päivillä on pitkä kokemus myynnistä ja markkinoinnista IT-alalta. Päivi on verkostoituja, joka innostamisen ja kannustamisen kautta saa asioita tapahtumaan https://www.luke.fi/henkilosto/paivi-valo/

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Koulutuspaikka

Teams-koulutus

Hinta

49,00 EUR
+alv 24%

Kysy lisätietoja

Asiakkuuspäällikkö Sari Ala-Honkola, puh. 040 689 2677

Tulosta koulutustiedot (PDF)