Valtion HR-foorum

Loading Loading...

Ajankohta 28.1.2021
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 27.1.2021 mennessä
Hinta 390,00 EUR
+alv 24%
Esittely

Tule korkkaamaan uusi vuosi ja uudet kujeet myös #valtionHR –kontekstissa perinteiseen HR-ajankohtaispäiväämme, joka toteutetaan Teamsin kautta!

Päivän aluksi on syytä tietenkin kuulla valtion henkilöstöjohtamisen painopistealueista alkavalle vuodelle Mari Näätsaaren sanoittamana. Valtion työmarkkinalaitoksen ajankohtaiset kuuluvat myös itseoikeutetusti agendalle neuvottelujohtaja Sari Ojasen esittelemänä ja Palkeista saamme ääneen tällä kertaa jopa neljä palvelupäällikköä, kun heistä jokainen kertoo oman vastuualueensa tuoreimmat kuulumiset.

Aina paljon kiitellyt case-tarinat saavat tässä HR-ajankohtaispäivässä erityishuomion, sillä niitä on tarjolla peräti kolme eri sektoreilta. Valtiokonttorin toteuttama, moninkertaisesti palkittu kustannustukihanke oli poikkeusoloissa toteutettu poikkeuksellinen hanke, jossa tuettiin koronasta kärsineitä yrityksiä. Hanke vaati omat ponnistuksensa myös Valtiokonttorin pieneltä HR-tiimiltä, jonka jäsenet, Valtiokonttorin apulaisjohtaja Lea Hartikainen ja henkilöstöasiantuntija Susanna Kivinen kertovat omassa puheenvuorossaan hankkeen lähtökohdista ja sen tueksi nopeutetulla aikataululla pystytetyistä HR-prosesseista.

Pitkään valtiolla eri organisaatiossa rekrytointitehtävissä toiminut Satu Matinlauri toimii nykyisin Goforella rekrytoinnin Business Partnerina – miten erilaista on rekrytointi, kun tiimit ovat itseohjautuvia ja esihenkilöitä ei ole? Entä mitä tekee onnistumisen johtamisen päällikkö Helsingin kaupungilla? Teetta Kalajo on aloittanut marraskuun puolivälissä täysin uudessa tehtävässä ja nimike herättää taatusti monenlaisia mielikuvia ja kysymyksiä, joihin Teetta itse vastaa omassa puheenvuorossaan iltapäivällä.

Valtionhallinnossa puhutaan nyt paljon siitä, että tarvitsemme uusia keinoja ihmisten innostamiseen ja sitouttamiseen, työn merkityksen konkretisointiin ja yhteisen työkulttuurin luomiseen. Miten houkuttelemme osaavia uusia työntekijöitä myös jatkossa? Tarinallistamisen asiantuntija, Anne Kalliomäki johdattelee meidät foorumin päätteeksi kirkastamaan oman organisaatiomme toiminnan arvoja ja tavoitteita esiin inhimillisesti ja vakuuttavasti, leikkimielisyyttä ja hauskanpitoa unohtamatta.


Kenelle kurssi soveltuu

Henkilöstöhallinnon tehtävissä valtiolla toimivat

Sisältö

- Valtion henkilöstöjohtamisen painopistealueet vuonna 2021
- Ajankohtaista valtion työmarkkinalaitokselta
- Valtion yhteiset prosessit ja -palvelut
- Case Valtiokonttori: Kustannustukihanke HR:n silmin
- Case Gofore: Rekrytointi itseohjautuviin tiimeihin ilman esihenkilöitä
- Case Helsingin kaupunki: Mitä tekee onnistumisen johtamisen päällikkö?
- Työntekijäkokemusta kehittämässä - innosta ja sitouta tarinnallistamalla

Hinta

390,00 EUR
+alv 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuspaikka

Teams

Hinta

390,00 EUR
+alv 24%


Kysy lisätietoja

Johtaja Tuija Salmikannas, tuija.salmikannas@haus.fi, puh. 040 588 2355
Koulutussuunnittelija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 0405052973

Tulosta koulutustiedot (PDF)