Perehdyttäminen ja työn opastaminen asiakirjahallinnossa

Loading Loading...

Ajankohta 25.11.2021 - 26.11.2021
Aika
Kesto 1½ päivää
Ilmoittautumisaika 15.11.2021 mennessä
Hinta 690,00 EUR
+alv 24%


Tavoite ja hyödyt

Koulutuksessa saat vinkkejä erityisesti asiakirjahallinnan perehdytykseen, perehdytyksen suunnitteluun sekä perehdytysmateriaalin päivittämiseen.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu kaikille, jotka osallistuvat työssään asiakirjahallinnon perehdytyksen suunnitteluun tai toteutukseen. Koulutus on samalla Liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkintokoulutusta.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään erilasia oppimistyylejä ja tapoja sekä tehdään pieniä perehdytysdemoja. Lisäksi käsittelemme asiakirjahallinnan perehdytysmateriaalin laadintaa ja päivittämistä sekä asiakirjahallinnan perehdytyssuunnitelman päivittämistä ja sisältöä.

Koulutuspaikka

Teams-koulutus

Kouluttaja

Viestintävalmentaja Sini Vikkula on hyvin kokenut valmentaja, jolla on monipuolinne ja laaja näkemys erilaisiin viestinällisiin tilanteisiin. Sinillä on kokemusta myös asiakirjahallintaan liittyvän sisäisen viestinnän valmentamisesta.

Suvi Metsärinta-Lehmusvaara työskentelee valtiovarainministeriössä tietovirta-asiantuntijana. Suvilla on pitkä kokemus asikirjahallinnasta ja siihen liittyvästä kehittämistyöstä. Hän on ollut mukana lukuisissa muutoshankkeissa. Nykyisin Suvi on jäsenenä tiedonhallintalautakunnan sihteeristötssä.

Hinta

690,00 EUR
+alv 24%

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Marja Laine-Asikainen, marja.laine-asikainen@haus.fi, puh. 040 571 2445
Asiantuntija Ulla Ritola, ulla.ritola@haus.fi, puh. 040 505 9556

Tulosta koulutustiedot (PDF)