Valmentava johtaminen - Valmentava ote etä- ja hybridityössä

Loading Loading...

Ajankohta 12.10.2021 - 9.12.2021
Aika
Kesto 3 päivää
Ilmoittautumisaika 8.10.2021 mennessä
Hinta 1250,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.


Esittely

Valmentava työote auttaa niin esimiestä kuin asiantuntijaakin onnistumaan myös etä- ja hybridityössä paremmin. Valmentavalla otteella voit helpottaa viestintää digivälineillä ja vahvistaa kokemusta aidosta läsnäolosta. Tämän koulutus antaa esimerkkejä ja käytännöllisiä työkaluja, joita myös harjoitellaan yhdessä. Moni tunteekin jo coachingin perusidean. Kun työ muuttuu etä- ja hybridityöksi, coaching-taidot on hyvä päivittää tilanteen tasalle.

Kurssiin sisältyy omien vahvuuksien arviointi Strengthsprofile -menetelmällä. Vahvuuksiin perustuva osaamisen kehittäminen on olennainen osa valmentavaa johtamiskultuuria.

Tule mukaan oppimaan, miten osaamisen kehittyminen, yhteistyötaidot ja itseohjautuvuus tekevät organisaatiostasi hyvän paikan tehdä työtä ja voida myös hyvin!

Tavoite ja hyödyt

- Oppia hyödyntämään valmentavan otteen ydintaitoja yhtälailla ryhmätilanteissa ja kokouksissa kuin kahdenkeskisissäkin keskusteluissa.

- Tehdä kehittämistehtävä, jossa tutkitaan ja sovelletaan valmentavaa työotetta jossain osallistujalle ja hänen työyhteisölleen ajankohtaisessa teemassa

Tämä valmennus tukee valtionhallinnon henkilöstöjohtamisen ja työn tekemisen muutosta sekä Osaava-järjestelmän käyttöönottoa. Tämä tai vastaava oppimäärä vaaditaan myös valtion 360-palautteenantajien serfiointiin.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat lisää taitoja työyhteisönsä itseohjautuvuuden ja valmentavan toimintakultturin kehittämiseen. Se sopii yhtälailla niin asiantuntijoille kuin johtamistehtävissä toimivillekin. Kurssi soveltuu myös henkilöille, jotka toimivat oman organisaationsa sisäisenä kehittäjänä, valmentajana tai 360-palautteenantajana.

Sisältö

1. jakso 12.10.2021 klo 9.00-15.30
Valmentavan työotteen ydintaidot

2. jakso 3.11.2021 klo 9.00-15.30
Valmentavan työotteen taitojen syventäminen ja ryhmien/tiimien valmentaminen

3. jakso 9.12.2021 klo 9.00-15.30
Valmentava toimintakulttuuri omassa työyhteisössä

Toteutetaan etävalmennuksena

Koulutuspaikka

Etävalmennus

Kouluttaja

Koulutuksen valmentajana toimii työyhteisöjen kehittäjä, koulutuspäällikkö Riitta Tihinen.

Hinta

1250,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Riitta Tihinen, riitta.tihinen@haus.fi, puh. 040 4123 334

Tulosta koulutustiedot (PDF)