Vertais-coaching johtajille

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Kesto 5 tapaamiskertaa (2h/krt)
Ilmoittautumisaika Jatkuva ilmoittautuminen. Ryhmä aikataulutetaan ja käynnistetään, kun osallistujia on riittävästi. Voit nyt jo ilmoittautua seuraavaan ryhmään, jos ensimmäinen ryhmä ei sinulle sovi.
Hinta 1100,00 EUR
+alv 24%


Esittely

Vertais-coaching-ryhmässä kokeneet ammattilaiset pääsevät keskustelemaan ja inspiroitumaan tärkeiksi kokemistaan teemoista. Tapaamisten teemat perustuvat osallistujien tarpeisiin ja tavoitteisiin, jotka kartoitetaan ennen aloitusta tehtävällä kyselyllä.

Osallistujat voivat tässä ryhmässä ottaa esille asioita, joihin kaipaavat uusia näkökulmia, kokemuksia vastaavien asioiden toteuttamisesta tai oman ajattelunsa haastamista.
Keskusteluja fasilitoi kokenut coachingin ja mentoroinnin ammattilainen.

Tavoite ja hyödyt

Coachingin tavoitteena on:

koota yhteen tietyn aihepiirin kokeneita ammattilaisia jakamaan näkemyksiä ja kokemuksia haastavista muutostilanteista.

tarjota foorumi tiedon- ja kokemusten-vaihtoon luottamuksellisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

vauhdittaa osallistujien ammatillista kehittymistä, uudistumista ja innovatiivisuutta.

avata mahdollisuuksia uudenlaiseen kokemusten jakamiseen ja mahdollisesti työnkiertoon valtionhallinnossa ja/tai muissa julkisissa organisaatioissa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Vertais-coaching soveltuu johtajille ja johtaville asiantuntijoille.

Sisältö

Aikataulu

Vertais-coachingia toteutetaan elokuusta 2021 lähtien siten, että 1. ryhmän 1. tapaaminen on 26.8. ja seuraavat ryhmät aloittavat tämän jälkeen heille sopivana ajankohtana. Voit ilmoittautua joko 1. ryhmään tai sitä seuraaviin ryhmiin.

1. ryhmä: Alustavat ajankohdat 1. ryhmän kokoontumisille ovat 26.8., 16.9., 7.10., 28.10. ja 18.11. Videotapaamisen ajankohta on jokaisella kerralla torstaina klo 16.30 - 18.30. Merkitsethän ajat jo kalenteriisi! Olethan yhteydessä, jos jokin ajankohta on sinulle sopimaton, sillä sitä voimme vaihtaa tarvittaessa.

Seuraavat ryhmät aikataulutetaan ja käynnistetään, kun osallistujia on riittävästi. Voit nyt jo ilmoittautua seuraavaan ryhmään, jos ensimmäisen ryhmän aikataulu ei sinulle sovi.

Sisältö

Ryhmän kokoaminen tietyn aihepiirin ympärille. Ensimmäisen ryhmän aihepiiri on oman ajattelun ja organisaation kulttuurin uudistaminen.

Tapaamisten teemoittelu tarvelähtöisesti: alkukartoitus käsiteltävistä aiheista sekä tarkennettu kysely jokaista tapaamista ennen.

5 x 2 tunnin teematapaamiset, joissa tavoitteellista keskustelua osallistujille keskeisistä teemoista.

Yhteenveto kustakin tapaamisesta.

Yhteinen, virtuaalinen keskustelualusta ryhmälle ja kannustaminen pari- ja pienryhmätapaamisiin ryhmätapaamisten ohella.

Ryhmäkoko 6 – 8 henkilöä.

Koulutuspaikka

Etänä Teamsillä

Kouluttaja

Valmentaja Mari Blomqvist, Paravita (lue lisää valmentajan esittelystä).

Hinta

1100,00 EUR
+alv 24%

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Riitta Tihinen
riitta.tihinen@haus.fi, +358 40 412 3334

Tulosta koulutustiedot (PDF)