WEBINAARISARJA : Itsensä johtaminen – näkökulmia ihmiseen ja itsensä johtamiseen

Loading Loading...

Ajankohta 5.3.2021 - 18.3.2021
Aika
Kesto 3 x 2 tuntia kello 9.00-11.00 (5.3., 12.3., ja 18.3.)
Ilmoittautumisaika 5.3.2021 mennessä
Hinta 375,00 EUR
+alv 24%


Esittely

Kaikki meidän toimintamme perustuu itsensä johtamiseen. Itsensä johtaminen on johtamisen vaikein osa-alue, joka muodostuu ennen kaikkea meidän psyykkisten voimavarojen hallinnasta ja tuntemuksesta. Voimme kehittää psyykkisiä ominaisuuksiamme siinä, missä fyysisiäkin.

Olemme matkalla tulevaisuuteen, jossa eilisen ja tämän päivän välinen kuilu on ennennäkemättömän suuri. Tässä yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa tarvitsemme muuntautumiskykyä ja kehittymistä ihmisenä. Jotta pystymme kehittymään ihmisenä, meidän tulee tuntea ennen kaikkea itsemme ja ihminen kaiken keskellä. Ihminen, joka olemme, on pohja sille, jonka luomme itsestämme ulospäin.

Tavoite ja hyödyt

Tämän luentokokonaisuuden aikana:
• tulet tietoiseksi siitä, miten menneisyytesi vaikuttaa toimintaasi tänään
• lisäät valmiuksiasi reflektoida ja kehittää itseäsi
• kehityt ihmisenä ja kehityt esihenkilönä tai asiantuntijana
• saat mukaasi arjen pieniä tekoja, joilla pääset kohti parempaa itsensä johtamista.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Luentokokonaisuus on suunnattu johtajille, esihenkilöille, projektipäälliköille ja asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä. Tavoitteena oppia tuntemaan ihminen, joka olemme sekä tunnistamaan ja elämään omien vahvuuksiemme sekä kehittämiskohteidemme kanssa.

Sisältö

Jokaisessa moduulissa käydään läpi itsensä johtamisen teoreettista viitekehystä joita vahvistetaan tositarinoilla elämästä. Luentokokonaisuuden tavoitteena on olla keskusteleva, mutta se antaa mahdollisuuden tulla myös vain kuulemaan eri näkökulmia.

Luentojen aikana teemme pieniä, itsenäisiä tehtäviä.

Luentokokonaisuus koostuu 3 x 2 h osallistavista luentokokonaisuuksista.

1. Moduuli: Minä, ihminen 5.3. kello 9.00 - 11.00
Moduulissa tarkastelemme kysymystä itsensä johtamisesta ja miksi se on niin olennaista. Käymme läpi ihmisenä kehittymisen vaiheita ja sitä, mistä ihmisen perustoiminta muodostuu arvojen, opittujen asioiden ja tunteiden osalta.

2. Moduuli: Ajassa ei voi matkustaa 12.3. kelo 9.00 - 11.00
Moduulissa luomme tarinan ihmisen elämän rajallisuudesta ja sen mahdollisuuksista. Pohdimme sitä, miten tasapainotamme elämäämme yhden ihmisen kokoiseksi. Moduulissa kuljemme hyvin syvälle ihmisen mieleen aina kriisiytymiseen asti.

3. moduuli: Resilienssi, kehkeytyvä ihminen 18.3. kello 9.00 - 11.00
Moduulissa tarkastelemme ihmistä psykofyysisenä kokonaisuutena. Pohdimme, miten pystymme kehittymään ihmisenä kehittäen sekä psyykkistä että fyysistä hyvinvointia. Moduulissa käydään läpi pieniä arjen askelia kohti uusiutumista.

Koulutuspaikka

Teams-koulutus

Kouluttaja

Mikael Mantila on ihmisten johtamisesta kiinnostunut ikuinen oppija. Hänen luentonsa tähtäävät ihmisten kehittymisen, uudistumisen ja itsetuntemuksen parantamiseen.
Mikael toimi johtajana Opetushallituksessa. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus julkisen hallinnon johtamis- ja kehittämistehtävistä. Lisäksi hänellä on Sm-tason urheilijan ja valmentajan kokemusta.

Täydentävä koulutus

WEBINAARISARJA : Johda energiaa – systeeminen ajattelu johtamisessa 3 x 2 tuntia: 9.4., 16.4. ja 23.4.
Tutustu pian alkavaan webinaarisarjaan

Hinta

375,00 EUR
+alv 24%

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakkuuspäällikkö Sari Ala-Honkola, puh. 040 689 2677
Asiantuntija Eija Aures, puh, 040 5052973

Tulosta koulutustiedot (PDF)