Tietosuojan sääntely viranomaistoiminnassa

Loading Loading...

Ajankohta 25.10.2021
Aika 9.00 - 16.00
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 11.10.2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus järjestetään Teams-yhteydellä.


Esittely

Tietosuojasta huolehtiminen on kaikkien virkamiesten velvollisuus ja jokaisen rekisterinpitäjän olisi huolehdittava siitä että työntekijät ovat saaneet riittävästi koulutusta ja ohjeistusta tietosuoja-asioista. Vaikka organisaation tietosuoja-asiat olisivat muutoin kunnossa ja suunniteltu, on se nyt pystyttävä myös osoittamaan.

Oletko sinä tietoinen kuinka huolehdit omass toimintaympäristössäsi tietosuojasta ja kuinka organisaatiossasi voidaan osoittaa että tietosuojasta on huolehdittu?

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on luoda yleiskuva tietosuojaa säätelevään lainsäädäntöön Suomessa. Koulutettavat saavat vankan perehdytyksen tärkeisiin tiedonhallinnan ja tietojenkäsittelyn tietosuojavaatimuksiin julkishallinnossa, ja tutustuvat EU:n tietosuoja-asetuksen ja sitä täydentävän kansallisen lainsäädännön velvoitteisiin.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu erinomaisesti kaikille julkishallinnossa työskenteleville jotka tarvitsevat tietoa ajantasaisesta tietosuojan sääntelystä,

Sisältö

Koulutuksessa perehdytään keskeiseen tietosuojalainsäädäntöön sekä miten organisaatioiden ja työntekijöiden pitäisi ottaa huomioon tietosuojavaatimukset omassa toiminnassaan ja rekisterinpidossa. Erityisesti paneudutaan niihin velvoitteisiin mitä EU:n tietosuoja-asetus ja sitä täydentävä kansallinen lainsäädäntö edellyttävät tietojen käsittelijöiltä ja rekisterinpitäjiltä.

Koulutuspaikka

Teams

Kouluttaja

Julkisoikeuden professori, Tomi Voutilainen Itä-Suomen yliopistosta on erinomaisena kouluttajana tunnettu ja kokenut julkisuus- ja tietosuojakouluttaja julkishallinnossa.

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Koulutus järjestetään Teams-yhteydellä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Kati Kivistö, kati.kivisto@haus.fi, puh. 040 673 3099
Asiantuntija Satu Vuorinen, satu.vuorinen@haus.fi, puh. 040 548 0439

Tulosta koulutustiedot (PDF)