Alaisena esimies

Loading Loading...

Ajankohta 9.9.2021
Aika 9.00
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 26.8.2021 mennessä
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.

Koulutus pidetään etänä Teamsillä.


Esittely

Johtaminen on tulosvaikutteista toimintaa. Esimiesten tehtävänä on viedä toimintaympäristön muutoksesta johdettu strategia käytäntöön. Strategisiin kehityshankkeisiin sisältyy ajatus uudistumisesta. Onnistumisen kannalta esimiesten ja alaisten yhteistyö on perusedellytys tuloksekkaalle toiminnalle. Uudistumiseen liittyvien ongelmien taustalla on usein asiakasrajapinnan ja johdon erilainen käsitys tilanteesta ja jopa väärät mittarit.

Tavoite ja hyödyt

Alaisena esimies on sparrauspäivä esimiesten toimintaedellytysten parantamiseksi. Etätyön lisääntyminen luo entistä enemmän paineita sille, että keskijohdon ja asiakasrajapinnassa toimivien esimiesten toimintakyky varmistetaan ja että he jaksavat tehtävässään ja saavat tulosta aikaiseksi. Päivän ytimessä on kysymys siitä, minkälaista tukea esimies tarvitsee omassa johtamistyössään omalta esimieheltään.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Henkilöille, joilla on alaisena esimiehiä

Koulutuspaikka

etänä Teamsillä

Kouluttaja

Valmennus perustuu Syksyllä 2021 julkaistavaan julkaisemaan Alaisena esimies kirjaan (Helsingin kauppakamari). Kirjoittaja YTM, eMBA Risto Havunen on sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti. Hän on toiminut 25 vuotta erilaisten johtamisongelmien ratkaisun tukena ja kirjoittanut aiheesta useita johtamisoppaita. Hän toimii johdon coachina ja valmentajana erilaisten haasteellisten muutos- tai työyhteisötilanteiden ratkaisussa.

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.

Koulutus pidetään etänä Teamsillä.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Tiina Pitkäaho, tiina.pitkaaho@haus.fi, puh. 040 513 0454

Asiantuntija Tanja Kalinainen, tanja.kalinainen@haus.fi, puh. 040 686 3585

Tulosta koulutustiedot (PDF)