Projektipäälliköiden Leijona-malli

Loading Loading...

Ajankohta 9.2.2022
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautumisaika 5.10.2021 - 8.2.2022
Hinta 590,00 EUR
+alv 24%


Esittely

Leijona-malli on julkishallinnon projektitoiminnan viitekehykseksi kehitetty projektijohtamisen malli. Leijona-malli on perustuu joustavuuteen ja se mahdollistaa arvoa tuottavan yhdessä tekemisen.
Malli ei ole sidottu hallinnon alaan eikä se riipu ja projektin toteutustavasta (esim. vesiputous, ketterä).
Kaikille yhteinen projektien toimintamalli tuo työyhteisölle läpinäkyvyyttä ja mahdollistaa strategianmukaisen projektitoiminnan. Projektit eivät ole irrallisia, vaan niillä on selkeä yhteys strategiaan ja ne linkittyvät toimintaan kehittäen ja edesauttaen organisaation tavoitteita sekä päämääriä. Projekteilla on omistajuus.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Valmennus on tarkoitettu erityisesti projektien, ohjelmien tai projektitoiminnan vastuuhenkilöille, kuten projektipäälliköille, projektin omistajille, salkkuvastaaville ja projektitoiminnan kehittäjille tai näihin tehtäviin aikoville henkilöille.

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus/verkkokoulutus Teamsillä

Kouluttaja

Milla Ranta toimii Adaprolla konsulttina, valmentaja ja kehittäjänä. Milla on toiminut julkishallinnossa sekä projektitoimistossa (PMO) mm. projektijohtamismallin ja projektiosaamisen kehitystehtävissä, sekä ohjelmatoimiston päällikkönä. Hän on tehnyt myös tutkimuksen sisäänrakennetusta laadusta projektitoiminnassa.
Milla uskoo vahvasti yhteistyön voimaan ja siihen, että julkishallinnossa voidaan saada aikaan vaikuttavia tuloksia ammattimaisilla projektitoiminnan käytännöillä sekä yhteisellä projektikulttuurilla.

Täydentävä koulutus

Projektipäällikkön perustaidot -koulutus 16.2.

Hinta

590,00 EUR
+alv 24%

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Sari Ala-Honkola, ala-honkola@haus.fi, puh. 040 689 2677

Asiantuntija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 040 505 2973

Tulosta koulutustiedot (PDF)