Yhteistyö julkishallinnon projekteissa – webinaari MAKSUTON!

Loading Loading...

Ajankohta 19.1.2022
Aika 9.00 - 10.00
Kesto 1 tunti
Ilmoittautumisaika 5.10.2021 - 17.1.2022


Esittely

Oletko työtehtävissäsi tekemisissä projektien kanssa? Tuntuuko siltä, että projekteissa keksitään sama pyörä aina uudelleen ja uudelleen? Törmäätkö tilanteisiin, jossa projektin valmistuttua käy ilmi, että toinen tiimi tai organisaatio on työstänyt samaa asiaa samaan aikaan, toisistanne tietämättä? Miten voisimme toimia paremmin yhdessä ja ratkaista nämä haasteet?

Tule ilmaiseen webinaariin kuulemaan Leijona-projektijohtamismallin mahdollisuuksista ja tulevista avoimista valmennuksista mm. mallin käytöstä ja projektipäällikön perustaidoista.

Tilaisuudessa on tarjolla myös palautekanava, jossa voit esittää omia toiveitasi tuleviin HAUSin projektivalmennuksiin liittyen.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Valmennus on tarkoitettu erityisesti projektipäällikön tehtävissä toimiville tai projektipäälliköksi aikoville.

Sisältö

Ilmaisen webinaarin tavoitteena on herättää kiinnostusta Leijona-mallia kohtaan ja markkinoida HAUSin ja Adapron yhteistyössä toteuttamia valmennuksia vuoden 2022 aikana. Pääpaino on jo tiedossa olevilla valmennuksilla 9.2. (Leijona-mallin valmennus) ja 16.2. (Projektipäälliköiden valmennus).

Koulutuspaikka

Teamsin välityksellä

Kouluttaja

Milla Ranta toimii Adaprolla konsulttina, valmentaja ja kehittäjänä. Milla on toiminut julkishallinnossa sekä projektitoimistossa (PMO) mm. projektijohtamismallin ja projektiosaamisen kehitystehtävissä, sekä ohjelmatoimiston päällikkönä. Hän on tehnyt myös tutkimuksen sisäänrakennetusta laadusta projektitoiminnassa.
Milla Ranta uskoo vahvasti yhteistyön voimaan ja siihen, että julkishallinnossa voidaan saada aikaan vaikuttavia tuloksia ammattimaisilla projektitoiminnan käytännöillä sekä yhteisellä projektikulttuurilla.

Täydentävä koulutus

Projektipäällikön Leijona-malli 9.2.
Projektipäällikkön perustaidot -koulutus 16.2.

Hinta

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Sari Ala-Honkola, ala-honkola@haus.fi, puh. 040 689 2677

Asiantuntija Eija Aures, eija.aures@haus.fi, puh. 040 505 2973

Tulosta koulutustiedot (PDF)