Kehity paremmaksi kouluttajaksi -valmennus

Loading Loading...

Ajankohta 1.2.2022 - 2.2.2022
Aika
Kesto 2 päivää
Ilmoittautumisaika 8.11.2021 - 27.1.2022
Hinta 890,00 EUR
+alv 24%


Esittely

Toimitko asiantuntijakouluttajana tai -valmentajana osana työtehtäviäsi? Pohditko, miten saisit osallistujat aktiivisesti mukaan tai pystyisit tukemaan osallistujien oppimista sekä valmennettavan asian ymmärtämistä? Valmennus sisältää osallistujien henkilökohtaisen sparrauksen (30 min) erikseen sovittavana ajankohtana.

Kehity paremmaksi kouluttajaksi -valmennuksessa käymme läpi erilaisiin koulutustehtäviin ja valmennuksiin liittyviä konsepteja, työstämme yhdessä suunnittelupohjan, jonka avulla voit rakentaa tulevaisuuden koulutustilaisuutesi sekä käymme läpi tyypillisiä koulutustilaisuuksia niin kouluttajan valmiuksien kuin oppijan oppimisen näkökulmasta.

Osallistujapalautetta edeltävästä valmennuksesta:
"Erinomainen koulutus, en muista koska olisin ollut näin hyvässä koulutuksessa. Osallistaminenkin meni siinä sivussa niin, että en edes huomannut, että minua osallistettiin."
"Koulutus antoi paljon ajateltavaa miten omat koulutukset voisi jatkossa tehdä paremmin ja mitä erityisesti tulee ottaa huomioon koulutusta suunnitellessa."
"Tällaista koulutusta on harvoin tarjolla. Loistava paketti teoreettista osaamista, käytännön kokemuksista keskustelua ja upea aineisto jatkokäyttöä varten."

Tavoite ja hyödyt

Koulutuksen jälkeen asiantuntijakouluttajaroolissa työskentelevät
-osaavat huomioida erilaiset oppijat koulutuksissaan,
-osaavat rakentaa koulutustilaisuuden, jonka tavoitteet, sisältö, pedagogiset ratkaisut ja aineisto ovat linjakkaasti suunniteltuja ja toteutettuja,
-tunnistavat erilaisten koulutustilaisuuksien (webinaarit, valmennukset, koulutukset, infotilaisuudet) ominaispiirteet ja kykenevät rakentamaan vuorovaikutuksen niitä palvelevalla tavalla,
-osaavat käyttää pedagogista pelikirjaa soveltuvalla tavalla sekä
-tiedostavat erilaiset pedagogiset ratkaisut ja niiden vaikutuksen osallistujan oppimiseen.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Asiantuntijoille, jotka osana työtään kouluttavat ja valmentavat omaan substanssiosaamiseensa liittyvistä teemoista.

Sisältö

-Oppijakeskeisyys -mistä siinä on kyse?
-Mitä tarkoitamme, kun puhumme oppimisen muotoilusta?
-Oppimista ja osaamisen kehittymistä tukevan tilaisuuden lähtökohdat: konseptit ja pelikirja käyttöön
-Koulutustilaisuuden perusteet: tavoitteet, sisältö ja menetelmät tasapainoon
-Pedagogiikka ja vuorovaikutus: menetelmiä ja menetelmäopas asiantuntijalle
-Henkilökohtainen sparraus asiantuntijan kouluttajatehtävään liittyvissä kysymyksissä

Koulutuspaikka

HAUS kehittämiskeskus Oy
Yliopistonkatu 5, 5. krs
00100 HELSINKI

Kouluttaja

Psykologi ja learning coach Hanna Siefen on oppimisen psykologian ammattilainen, joka käsittelee kanssamme oppijan näkökulmaa sekä oppimista tukevia ratkaisuja. Hanna tunnetaan sparraavasta otteestaan sekä osaamisestaan oppimiskyvyn johtamisen saralla.

Kasvatustieteen tohtori, pedagogi Kati Kivistö on kouluttanut ja valmentanut 20 vuoden ajan julkisella - ja kuntasektorilla sekä yliopistoissa. Sen lisäksi Kati on ollut suunnittelemassa asiantuntijakouluttajien kanssa yli 2000 koulutustilaisuutta uransa aikana. Katille oppimisen edistäminen on intohimo ja siten hänen väitöskirjansakin keskittyi motivaatioon ja osaamisen kehittämiseen työelämässä.

Tule oppimaan lisää lähi-, etä-, hybridi- ja verkkokoulutusten maailmasta ja kehittymään kouluttajana. Valmennuksessa kuulet myös HAUSin eOppiva-tiimin vinkit digitaalisten oppimisratkaisujen hyötykäytöstä.

Hinta

890,00 EUR
+alv 24%

Kysy lisätietoja

Asiakkuus- ja koulutuspäällikkö Kati Kivistö, kati.kivisto@haus.fi, puh. 040 673 3099
Asiantuntija Satu Vuorinen, satu.vuorinen@haus.fi, puh. 040 548 0439

Tulosta koulutustiedot (PDF)