Projektityöskentely tiedon- ja asiakirjahallinnassa

Loading Loading...

Ajankohta 27.1.2022 - 28.1.2022
Aika 9.00 - 16.00
Kesto 1,5 päivää
Ilmoittautumisaika 14.1.2022 mennessä
Hinta 690,00 EUR
+alv 24%

Koulutus totetutetaan Teams -yhteydellä.


Esittely

Asiakirjahallinnan kehittäminen on usein tarkoituksenmukaista projektoida. Tällöin kehittämiseen voidaan määritellä käytettävissä olevat resurssit ja aikataulut siten, että kehittämistyö saadaan näkyvksi organisaatiossa. Mutta millainen on projekti työtapana? Mitä erityisesti asiakirjahallinnan projekteissa kannattaa ottaa huomioon, jotta päästään maaliin?

Tavoite ja hyödyt

Opit, miten projekti kannattaa organisoida, jotta tulokset saavutetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Saat vinkkejä, mitä kannattaa erityisesti varoa ja ottaa huomioon, jotta osaat varoa tyypillisimpiä virheitä asiakirjahallinnan projekteissa.

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme koko kurssihinnan.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu kaikille, jotka toimivat asiakirjahallinnan kehittämisessä joko vetäen tai osallistuen kehittämisprojekteihin. Erityisesti suosittelemem päivää henkilöille, joille projekti työskentelytapana ei ole vielä kovinkaan tuttu asiakirjahallinnan kehittämisessä

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään projektin eri vaiheita ja osallistujien rooleja projekteissa. Kuulet myös konkreettisia esimerkkejä asiakirjahallinnon projekteista ja opit, mitä erityisesti kannattaa ottaa huomioon ja miten tunnistaa vaaran merkit jo ennalta.

Koulutuspaikka

Teams-koulutus

Hinta

690,00 EUR
+alv 24%

Koulutus totetutetaan Teams -yhteydellä.

Kysy lisätietoja

Koulutuspäällikkö Marja Laine-Asikainen, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 571 2445
Asiantuntija Eija Aures, etunimi.sukunimi@haus.fi, puh. 040 505 2973

Tulosta koulutustiedot (PDF)